''

Verslagen

Wedstrijdverslagen 2017 - 2018.

Motorclub 9 - 2 FC Krabbers

  • 23/09/2017 15:00
  • Competitie

Opstelling

De Maeyer R, Michiels J, Sterckx S, Sterckx T, Vanderstukken C, Mensch C, Praets N, Peeters J, Kiser T, Rutten G, Steurs Y

Reserven

Vandenbroeck N, Van den Broek J, Van den Broek R, Lemmens S

MOTORCLUB HEEFT GEEN MOTOR NODIG OM DOOR ONZE PLOEG TE FIETSEN.

Titel aangereikt door supporters. Onherkenbare bezoekers, was ook een optie geweest. Zal dus een verslag in mineur worden vandaag. Dus beginnen dan maar met de scheidsrechter, wellicht de BESTE man op het veld!!!!

Na 5 min op de counter een klein kansje voor de thuisploeg, en nog is 5 min later is er de eerste serieuze verwittiging, als gelegenheidskeeper Rudy zijn interceptie gedeeltelijk mist, gelukkig naast de poging. Niemand die Rudy iets kan kwalijk nemen, verleden week nog matchwinnaar!

Een gebrek aan automatismen bij ons laat zich dikwijls blijken, enkele passen goed maar de finaltouch ontbreekt. Woensdag training eh mannekes.

Dan een prachtmoment van ons, Kisser met een loeier die de dwarsligger streelt, de keeper stond perplex, ik had em er graag ingezien, denk dat het een andere match zou geworden zijn. De thuisploeg op hun beurt ook met een bom, deze zoeft naast. Yannick probeert het ook maar te zwak, net op dat moment vraagt “acteur” Robin VdB NAAST de plein zijn vervanging, ent strafste is, er trappen er nog een paar supporters in. Van wie zou Robin een zoon zijn?

In de 28 st min ist dan van datte, twee aanvallers ONGEDEKT en met het hoofd word de score geopend 1-0. Volgens onze kapitein in offside, ik kon dat niet zien.

Dan een zeldzaam foutje van de leiding, als wij geen offside staan maar toch worden terug gefloten. Geen probleem mijnheer, was moeilijk te zien ook.

De 2-0 is een copie van de eerste in feite, weer slechte dekking en patat, 2-0.

Dan een speciaal moment, een vrije trap voor ons, Sander word meegevraagd, hij mag niet van Rudy, en we hebben wel wat pech in deze fase, Glenn zijn schot word gepakt en bliksemsnel naar voor getrapt, Rudy in de fout wellicht mede doordat onze organisatie weg is gaat onder de bal door en 3-0.

Langs de lijn is het nu vollen bak coachen geblazen door de suporters, er word gewag gemaakt van keelontstekingen en word er gemort. De beste stuurlui weer zeker.

Maar net voor de rust is er even hoop, want hier volgt een ‘klein foutje’ van de scheidsrechter, penalty, van dichtbij aangeschoten handsbal, ik zou niet gefloten hebben, heb hem dat op de persconferentie ook gezegd. Kon gefloten worden maar evenzeer niet. Glenn R één van de weinige op niveau kwijt zich feillos van zijn taak en 3-1. Toch een goeije transfer die Glenn. Rusten dus, Sander en Celle Ke ruimen plaats, vakantieganger Seppe komt in samen met Robin, de gekwetste van de eerste helft. Maar ondanks de donderpreek van de trainer dat de taken CORRECT moesten uitgevoerd worden is er niks van te merken tussen de lijnen want na 2 min hangt de 4-1 al tegen de touwen. Zijn we op weg naar de afstraffing van de laatste jaren? Ja daar lijkt het op…. .

Het antwoord van ons komt via Robin, de voorbereiding is goed maar hij legt af op Glenn, hier had Robin misschien beter zijn kans gegaan.

De vele slechte passen, voorzetten bij ons vallen nu ook heel hard op. Céke moet efkes alles geven wanneer hij tegen twee man komt te staan, good job Cé.

Een bijdehand zijnde thuisspeler probeert Rudy te lobben, net niet juist gekadreerd. De thuisploeg begint nu nog meer druk op de bal te zetten en zitten kort op, storen soms met drie op de bal, hier kunnen we nog iets van leren, maar als men blijft achteruit kruipen maak je het de tegenstander wel extra makkelijk. Jurgen heeft een schot in huis dan, maar gekraakt. Bij de 5-1 gaat Rudy misschien niet vrijuit op het afstandsschot, maar nog is, je kunt hem het niet kwalijk nemen hij ondergaat de malaise samen met de rest van de ploeg. Bij een volgende fase ontsnappen wij aan een penalty, ik zou hem gegeven hebben. Cisse met een perfecte pas op Seppe, die mildert tot 6-2. Een kleine wederopstanding van ons wil ik zeker vermelden. We worden nog is uitgespeeld, Céke red in eerste instantie de meubelen maar de tweede bal is wel raak, 6-1. Een mooie gelegenheid draaien wij dan vakkundig de nek om. Een thuisspeler die door de buitenspel glipt vind de lat op zijn weg. En Kisser laat op zijn beurt ook nog een mooie kans liggen en Rudy kan met een voetveeg de 7de voorkomen. Op een poging van Seppe zit er nog een Mc-er met zen voet tussen. Een hoekschop van de thuisploeg, iemand naast de bal en 7-2. Seppe houd nog wat plaatselijke verdedigers aan de praat, legt terug voor Jurgen, maar poging naast. De 8-2 valt dan toch in de 85 ste minuut. En als

Cisse in de fout gaat staat de eindscore op het bord, 9-2. Rudy voorkomt nog de dubbele cijfers, en duwt een schot over.

Nabeschouwingen???? Ik wil beginnen met SCHITTEREND nieuws, we hebben een nieuwe terreinverzorger, mercie en hartelijk welkom, volgende week een uitgebreid diepte intervieuw met de man. Ja nu dus wat nabeschouwingen maar dan van enkele kenners. Terrein van 7.200 vierkante meter doet Krabbers de das om, maar die van Peter, is misschien de beste: spons erover op naar volgende week en dan allemaal de kop ervoor. Ik zal er aan toevoegen, mannekes TAKEN CORRECT uitvoeren. En volgende woensdag is het TRAINING !!

 

V.G.