''

Verslagen

Wedstrijdverslagen 2017 - 2018.

FC Krabbers 4 - 2 Gerheide

  • 30/09/2017 15:00
  • Competitie

Opstelling

Onbekend

Reserven

Onbekend

SPELERS ANTWOORDEN MET DE VOETEN IN EEN BRUISEND CT STADION !!!

En de titel mag men nu letterlijk nemen, want onder aanvoering van “Mechelaar” Jordy Van den Broeck was de lokale spionkop sterk vertegenwoordigd en brachten zij een geweldige sfeer en maakten er een kolkend en bruisend Clement Thoelen stadion van. Mercie he gasten, word geweldig op prijs gesteld.

Dus na het Lommelse debackle werd reikhalzend uitgekeken naar de reactie van onze jongens, en ik geef eerlijk toe, die mocht er zijn!!!

Dus gelijk de heer Vandenbroeck vorige week zei, accident de parcours.

Vandaag werd onder leiding van een goede “hoorbare” coaching volgens grote Rik, dat is hij mij tot tweemaal toe komen zeggen dat ik dit moest vermelden, dus op de juiste manier geantwoord.

Tegen een zeker geen slechte tegenstander werden de drie punten terecht in Merret gehouden.

Tot min 6 is het langs beide zijde wat aftasten, dan word Wouter goed aangespeeld maar diens schot - voorzet, word van de lijn gehaald. Maar de pijlsnelle counter van Gerheide is wel meteen aartsgevaarlijk, mede omdat we niet scherp genoeg zijn, Sven red echter. Een afstandsschot van Niels vind een verdedigend been op zijn weg. Even opschudding dan als er plots in de buurt een boom letterlijk en figuurlijk flauw valt met de nodige decibels.

Yannick pakt uit met een loeier en het zou zeker binnen geweest zijn maar de keeper zweeft al even mooi in corner. Opnieuw Niels na een goede borstcontrole maar ook weer een verdedigend been in de weg. Op het half uur is er dan de opening, Wouter met een omhaalvoorzet, naar maatje Niels en die laat nu met een lob de keeper het nakijken, 1-0.

Het antwoord van Gerheide volgt onmiddellijk, maar we kunnen rekenen op een secuur verdedigende Toon. Céke van vanachter uit, paar man in de wind, maar de bezoekende keeper gepast uit. Gene slechte dieje kerel. Wat later opnieuw Céke nu kiest hij voor het schot en een voorzet was misschien beter op zijn plaats geweest. Een moment van dementie dan bij grote Rik, als hij denkt dat het nog altijd 0-0 staat. Rik zoeveul nie zuipe veu de match helpt.

Een gelukske hebben wij dan als Sven een lage bal onder zijn voet laat glippen, brrrr was effe bibberen. Aan de overkant ziet Seppe zijn geplaatste kopbal door de bezoekende keeper uit doel gezweefd worden. En laatste gevaar in de eerste helft komt van Wouter maar zijn kopbal was meer een afschamper.

Cé blijft onder de rust in de kleedkamer, Peter V komt voor hem.

De bezoekers komen sterk uit de kleedkamers want reeds in minuut één moet Sven al zijn kunnen tonen op een laag schot. De volgende die wat minder moet drinken is Willy M, die mist Cisse M al een geluk dat ik wat sober heb geleefd gisteren. En een koude douche als Sven zelf een hoge bal verkeerd inschat in eigen doel werkt, 1-1. Niet veel later Sven weer niet vrijuit, en we staan op achterstand, 1-2. Gelukkig kunnen we rekenen op Nielske, als die een misverstand in bezoekende defensie afstraft 2-2. We kunnen dus opnieuw beginnen. Een schuchtere Gerheidense poging voorlangs.

Na 10 min de 2de helft komt Wouter naar de kant, Celle Ke komt erin.

Niels ziet dan de ruimte, past op Yannick en die kalm laag de 3-2 binnen.

Ook Tom S komt naar de kant, Steven T krijgt ook nog een half uur. Lees nu op mijn nota’s nogmaals, goede coaching noteren eh Géke. Voila Rik is gebeurt.

Toon krijgt nu geel als de bal nog los is voor een zogezegde fout op de keeper, de gele kartonnetjes vallen nu vlot aan beide zijde, door een scheidsrechter die zijn gps verkeerd had ingesteld, want het was dus pas 15.15 vooraleer we aan de match konden beginnen. Bij de bezoekers is het beste percies wat van de soep want een scherpe vrije trap word door iedereen gemist. Niels krijgt zijn applausvervanging en Rudy neemt zijn plaats in. 4-2 word het nog als Peter V wat op zit en de bezoekende defensie de bal in eigen doel werkt. Seppe lanceert nog is Rudy maar die kan niet meer bij de harde voorzet. Het laatste feit overigs want de 90 min zijn vol en we blijven thuis ongeslagen.

Wat onthouden we: er stond weer een ploeg, de coaching was dik oke, de spionkop was ook meer dan oke, correctie, die was top. Dus alle goede vooruitzichten voor onze volgende thuismatchen. Gasten een dikken duim vanwege Géke !!!!

V.G.

 

BIJLAGE!!!

 

Ja zoals verleden week gezegd we hebben ne nieuwe greenkeeper. Nl Atje, de partner van Monique, mama van Tita Tovenaar. Wij heten Atje dus welkom in zijn nieuwe job, en willen hem alvast hartelijk danken, want zijn eerste optreden is meer dan geslaagd, hij krijgt wel nog hulp van grote Rik en een zeker Rudy BM, maar daar  volgende week meer over. Ik heb Atje uitgebreid op de rooster gelegd in een diepteintervieuw en het resultaat kan men lezen op zijn bio, indien hij nog een gepimpte foto bezorgd.