''

Verslagen

Wedstrijdverslagen 2017 - 2018.

FC Krabbers 4 - 5 W. Spin

  • 07/10/2017 15:00
  • Competitie

Opstelling

Onbekend

Reserven

Onbekend

VAN 3 - 0 NAAR 4 - 5

 

Seppe 1 -0 na solo na 8 min. Spin met zwaar schot, Sven met 2 vuisten.

Tweemaal Spin langs onze boulevard flanken telkens naast. 

2-0 Yannick bal int hoekje. Sven moet ver uit, word gepasseerd maar Jurgen knap terug en haalt van de lijn.  Cisse met de voorzet, Yannick met geplaatste bal 3-0. Mooie poging Glenn, keeper bokst weg. Tom S mist interventie en Spin maakt verdiende aansluitingstreffer. Rust zelfde 11 starten 2de helft.

Tweede helft start met dubbele poging van ons, Seppe en Glenn.

Wij halen bal van de lijn, Glenn R dacht ik, maar rebound toch binnen 3-2.

Spin stelt gelijk na ongeveer een kwartier 3-3.

Mooie sage van Sven, was gemaakt doelpunt. Knap schot Kisse, keeper evenzeer knap gered. Spin krijgt terechte strafschop, maar Sven red alweer heel knap. Sander eraf Niels erin. Boela Boela, met verassend schot, Sven brengt weer redding. Tom S haalt nu een schot van de lijn. Niels P word gewisseld voor SUPERSUPERSUB Rudy DM, die ziet een vrije trap van ons weggewerkt worden en aan de andere kant binnen, 3-4.

Jordy komt voor Yannick. En dan ALWEER hij, jawel HIJ de Rudy, hij doet het weer de 4-4. Deze kerel is een voorbeeld voor velen, en dat kan niet genoeg benadrukt worden. Dank U Rudy!!! Dan de 4-5 redelijk gemakkelijk, wij spelen veel te hoog. Laatste kans is voor ons, Glenn R legt panklaar voor Jurgen, en dit had moeten binnen zijn volgens mij.

Nabeschouwing? Nee dank U.

Sorry.

T.V.G