''

Verslagen

Wedstrijdverslagen 2017 - 2018.

FC Krabbers 2 - 1 Pro Mille

  • 21/10/2017 14:00
  • Beker

Opstelling

Onbekend

Reserven

Onbekend

THUISPLOEG DOOR NAAR VOLGENDE RONDE, ZONDER VEEL GLANS

Het was afwachten wat de thuisploeg na twee verlieswedstrijden op rij zou doen tegen een ploeg uit de vierde klasse. Wij starten met nog slechts één trainer op de bank , daar Hugo B, de handdoek had geworpen, en zich vanaf nu volledig op de omzet van zijn sponsor Moordgat gaat concentreren. Bij deze bedankt Hugo B voor de jaren inzet. Yannick in de 3de min met het schot, de keeper goed plat in de kleine hoek. Promille antwoord met een schot in één tijd, maar een meter naast. Wat later nog een flauw schotje van Promille, geen probleem voor Sven. Onze dubbele kans is dan van een ander kaliber, met eerst Rudy, D, aan de aftrap verschenen vandaag, wellicht door zijn steeds geweldige inzet bij zijn invalbeurten, en dan Glenn R, maar de keeper kan telkens de schoten van dichtbij met twee geweldige reflexen onschadelijk maken. Nog even terugkomen op de Rudy, vandaag scoorde hij niet, en ik gun hem zeker basisplaatsen, daar niet van, maar Rudy is op zijn sterkst als hij word ingebracht om te beuken, als de tegenstander al een halve match in de benen heeft, laat dan de Stier van Marokko maar los, dan zal hij het wel doen.

Niels P probeert het ook, maar veel te hoog. Glenn R plaatst zich achter een vrije trap, krult de bal heerlijk over de muur, maar 50 cm naast de kooi. Meteen ook het laatste vernoemingswaardig feit in een weinig animo gevende match. Hopelijk brengt de tweede helft beterschap, dezelfde elf zullen die ook starten.

En de tweede helft belooft veel goeds, want reeds na 20 sec moet de bezoekende doelman lijf en leden in de strijd werpen om Seppe van een goal te houden. En iets later is het toch prijs, een perfecte vrije trap van Yannick, Seppe klimt torenhoog boven zijn belager, en kopt onthoudbaar de 1-0 tegen de touwen. Prachtgoal !! Rudy, ziet ruimte, vraagt en krijgt de bal, draait zich goed vrij, plaatst zijn schot, helaas de keeper zweeft de gemaakte goal uit zijn kooi. De eerste vervanging komt eraan, Jordy V, word vervangen door Toon V.

De bezoekers met een zwakke poging in het zijnet. Rudy mag nu op zijn beurt gaan rusten, Senne Rens een nieuwe aanwinst maakt zijn opwachting.

Sven moet een schot in de korte hoek onschadelijk maken, weinig problemen.

De 2-0 krijgen wij in geschenkverpakking als de bezoekers in eigen doel koppen.

Doelpuntenmaker Seppe laat zijn plaats nu aan Kenneth B. Sander probeert het ook is solo, maar de keeper red. Dan een wederkerend ‘probleem’, aan de tweede paal staat een bezoekende spits, de Gazet en de Playboy te lezen, en mag dan ook nog op zijn honderdduizenden  gemakken binnen werken.

Mannekes dat is al een gans seizoen een oud zeer, de dekking bij ons, kies toch is jullie manneke. Als wij onze dekkingen beter verzorgen en we kruipen niet steeds allemaal samen naar het midden en houden onze flanken gedekt en houden de plein  breed, meer dan de helft van de doelpunten vallen niet meer!!!!!!!!!!!! Kenneth B zet zich dan goed door, maar een verdediger is net op tijd terug om erger te voorkomen.  Robin gaat zijn kans met een afstandschot, het mist maar nipt doel. Senne R houd op zijn beurt twee man aan de praat randje zestien, maar bij mikt over.

Wat te onthouden vandaag? Doe iets aan de werkpunten, dekking, niet allemaal naar binnenkruipen, en speel op je plaats, dan zijn we vertrokken.

En voor degene die volgende week willen meespelen in de film, slecht nieuws, de hoofdrol is al weg.

 

 

V.G.