''

Verslagen

Wedstrijdverslagen 2017 - 2018.

FC Krabbers 2 - 3 Motorclub

  • 17/02/2018 14:00
  • Beker

Opstelling

Vervecken R, Praets N, Mensch C, Geyskens K, Sterckx S, Raes S, Michiels J, Steurs Y, Delarbre S, Lemmens S, Rutten G

Reserven

Van den Broek R, De Maeyer R, Verheyden T, Vandenbroek N

BEZOEKENDE DOELMAN EN DOL SLOTKWARTIER MAKEN EINDE AAN BEKERAVONTUUR.

Voor de derde maal dit seizoen mochten wij het opnemen tegen de Motseklettenboys. Zou het nu de goede keer zijn?

Tweemaal moesten wij verdiend het onderspit delven, hopelijk kwam het eergevoel bij onze jongens boven. Enja wees maar zeker dat ze, dat getoond hebben, een knappe prestatie neergezet jongens!!

Het zijn de bezoekers die tekenen voor het eerste doelgevaar na 2 min, het schot gaat echter naast. Dan nemen wij het heft in handen met Stijn die voorbrengt, helaas heeft Jurgen wat veel gel in z’n haar want hij schampt zijn kopbal. Na een flater in de bezoekende defensie komt Seppe in een uitstekende positie, maar hij krijgt de bal er niet in, was een uitstekende gelegenheid. En als Seppe Glenn R bedient moest die het ook afmaken maar helaas ook hij vind een uitstekende doelman op zijn weg. Ook Yannick vind de portier op zijn weg, alweer met een knappe save. Ja de man houd zijn ploeg in de wedstrijd. Seppe word teruggefloten voor offside, en aan het protest te horen was het percies geen offside. De bezoekers met vrije trap naast. Wij met wat carambole in de bezoekende zestien maar levert ook niets op. Jurgen brengt voor en in een paniekreflex werkt een verdediger bijna in eigen doel. En zoals dikwijls volgens een oude voetbalwet, als men zelf niet afwerkt doet de tegenstander het wel. Want uit geen kans, puren zij de openingstreffer. Niels op de huid gezeten door een aanvaller hoort zijn keeper niet roepen, tik, tik, tik, enja 0-1. Tegen het spelbeeld in. Verdoeme toch eh. Dan enige commotie naast het plein als een vrouwelijke bezoekster de bal vol in het gezicht krijgt, en ze zelfs even het bewustzijn verliest. Nadien vreesde ze zelf voor een hersenschudding en gebroken neus. Hopelijk valt het allemaal nog mee.

Yannick met een geplaatst schot, maar weer de keeper met een knappe save en hij haalt de bal vanonder de lat. De bezoekers kunnen op hun beurt een aarzeling in onze defensie niet benutten. En net voor rusten krijgen ze in feite hun eerste ECHTE kans maar ook onze keeper Roy pakt uit met een prachtsave.

Sander word onder de rust vervangen door Toon, die de bus gemist had en pas om 14.00 u arriveerde.

Het zijn wij die onmiddellijk dreigen, waarna ook Motorclub tweemaal komt opzetten, maar poging over en een attente Roy voorkomen de dubbele achterstand. Dat Roy ook technisch onderlegt is toont hij wat later met Messinummertje in de 16. Stijn wat te onbesuisd en zijn schot gaat over. Met een goede 20 min te gaan komt Stijn naar de kant, en Robin erop. Als Yannick net voor de backlijn foutief word gestopt zet Jurgen zich achter de bal, maar alweer een prachtredding van de goalie. Kevin maakt plaats voor Niels. Jurgen waagt opnieuw zijn kans maar zijn schot iets te zwak. Ook Sven word vervangen, door supersub Rudy B.M. Enja hoor hij staat nog maar een minuut op het veld als hij word aangespeeld door Jurgen, 1-1. Oververdiend. En nu krijgen we een dol kwartiertje te zien. Eerst Roy nog met een prachtige redding, maar als wij wat aarzelend verdedigen, en met een buitenspelgeurtje? Hangt de 1-2 tegen de touwen. Van een opdoffer gesproken, DEJU DEJU.

Volgende poging via Jurgen, maar alweer geen geluk, zijn schot word opnieuw over geduwd. Dan een heel stomme aktie van een bezoeker als hij de scheids in de rug duwt. Enige mogelijke beslissing, rood. Yannick wat overhaast en schot over. De bezoekers hanteren nu de counter, en ze kennen succes, 1-3. Te zware cijfers. Toch blijft het geloof erin zitten bij onze jongens, maar Glenn krijgt het leer niet gekadreerd. Toch nog hoop als Seppe een corner van Glenn heerlijk binnenkopt, 2-3. Helaas zal het daar bij blijven. En alweer een 2-3 stand. Wij hebben iets met die 2-3 en aanverwanten, bekijk onze laatste 10 uitslagen maar is.

Samenvatting: als we in de eerste helft afwerken ben ik ervan overtuigd dat hadden doorgegaan in de beker. Ik ben nochtans zeer tevreden over de prestatie van vandaag en dan kunnen we nu alles op de competitie zetten om dit nu al meer dan geslaagd seizoen af te sluiten.

En op aanvraag van een hoogwaardigheidsbekleder, enkele sfeerfotos als toetje bij het verslag.

 

V.G.