''

Verslagen

Wedstrijdverslagen 2018 - 2019.

KFC Krabbers 7 - 5 Vloedbeemden

  • 13/10/2018 15:00
  • Competitie

Opstelling

Mr T, Geyskens K, Praets N, Mensch C, Van Meensel T, Van den Broek R, Michiels J, Rutten G, Ooms N, Lemmens S, Van Cauter P

Reserven

WEDEROM DOELPUNTENKERMIS IN DE CLEMENT THOELEN ARENA !!

Vandaag kregen wij Vloedbeemden over de vloer, en deze ploeg ligt ons namelijk niet, verleden seizoen nul op zes, en we hebben nooit veel kunnen rapen tegen de groen-witte. Dus er heerste in bestuurs-en supportersrangen enige nerveusheid. Gelukkig was er dat ’andere’ gespreksonderwerp wat voor enige afleiding zorgde. En dat ook wij niet ontsnapte aan die managers en zwart geld toestanden kunnen jullie zien op bijgaande foto’s na het verslag. Harde bewijzen zeg maar.

De match dan, in tropische temperaturen en op een uitstekende grasmat, dank u wel President Willy en L.L. Dus mochten wij proberen om onze ongeslagen reeks verder te zetten. Reeds na 90 sec een eerste optimistische poging van Niels O, maar ver en hoog over. Man van de match vorige keer, Robin V ziet zijn schot geblokt. De studieronde van beide ploegen duurt ongeveer 14 min, want dan is Gouden schoen Glenn er klaar mee en scoort hij zijn eerste van het seizoen. Een mooie 1-2 met Peter was de aanleiding tot de 1-0. Are, de bezoekers moeten er al twee maken willen ze winnen. En dat Glenn stilaan terug naar zijn oude vorm toe groeit bewijst hij amper een minuut later als hij knap komt mee verdedigen. Enige commotie als Kevin, ook stilaan naar zijn goede vorm aan het toegroeien, vraagt om vervanging wegens een rugletsel, Daan mag vroeger dan voorzien de laatste alcoholresten uit zijn lijf gaan werken. Ook de bezoekers hebben een wissel doorgevoerd. Peter V, ziet de keeper zijn schot over tikken. Peter V ook naar een topvorm groeiend. Maar de vreugde bij ons is van korte duur, Roy veruit gekomen krijgt het leer niet goed weggewerkt en een bezoeker kan eenvoudig in de lege kooi de gelijkmaker potten, 1-1, alles te herdoen. Even concentratieverlies bij ons, want nog geen minuut later word er door onze linies gewandeld, Roy opnieuw veruit en nu knappe redding op de zestien. Vloedbeemden nog is gevaarlijk, en wij even de kluts kwijt. Maar na een verre inworp van Peter koppen wij over en zijn we weer wakker geschud. Opnieuw Peter met een afstandsschot, recht op de keeper. Dubbele kans opnieuw voor de thuisploeg, lage schuiver van Glenn, en een poging Peter, door de keeper in corner geduwd. Wij krijgen een vrije trap, Glenn zal het proberen, maar tis ver. Toch trapt hij laag in de kortste hoek binnen. Een pareltje!!! 2-1. Nog drie minuten te gaan voor de rust. En dat is net genoeg tijd voor Niels O, want op voorzet van……… (wie?) omspeelt hij de keeper en we gaan rusten met een marge van 3-1.

Dezelfde 11 zullen aan de 2de helft beginnen.

En we moeten niet lang wachten op nummer 4, want na een prachtcombinatie Peter en Jurgen krijgt Daan het op een presenteerblaadje aangeboden, 4-1.

Wat later worden we door een foutje van de ref teruggefloten voor offside, en het was er geen, toch een voortreffelijke leiding alweer vandaag!!

De bezoekers op hun beurt met een wandeling door onze gelederen, Niels P brengt in eerste instantie nog redding, maar de 4-2 komt er toch nog. Vloedbeemden opnieuw, goede redding van Roy, en dan correct offside gefloten door de scheids. Het blijft nu kansen regenen, Seppe met een te zwak schot, doch de bezoekende nr één heeft er redelijk wat last mee. Maar niet getreurd, enkele minuten later blijft Seppe kalm en kan hij de 5-2 binnen leggen. Helaas zonder begeleidende muziek, disco was ziek. Ondertussen is Rudy ingekomen voor Robin. Dan twee kansjes voor Vloedbeemden, bij die tweede poging Wim Lebon achter het kanon maar onzuiver, dat kan beter he Wim. Toch blijven de bezoekers er in geloven, zeker wanneer de bal word voor gebracht en een bezoeker veel te veel ruimte krijgt om de 5-3 en simpel tegen te touwen kan knikken. Met een volgende poging weet Roy wel raad en gaat mooi plat. Seppe vandaag alweer hard werkend, besluit eerst op de paal maar de rebound trapt hij feilloos binnen, 6-3. Niels O word vervangen door Yordi V, en deze staat amper 30 sec op het veld als hij de 7-3 op het scorebord zet. Van een supervervanging gesproken! En naar gewoonte houden wij de spanning erin, als Roy koel gepakt word met een lob, 7-4. Peter met een hoognodige tackle om nummer 5 te voorkomen. Maar die komt er tenslotte toch nog, hoe kon ik niet percies zien, maar hij zat er in 7-5. Maar verder geraken de bezoekers niet meer en blijven de drie punten thuis en blijven wij ongeslagen. Een samenvatting lijkt mij vandaag overbodig, daar de aandachtige lezer zelf wel zo verstandig zal zijn om te kunnen opmaken dat wij steeds in dezelfde fout hervallen. Concentratieverlies, en goals in cadeautjesverpakking.

Om nu terug te keren op de “actualiteit” van onze grote broers in de Jupiler reeks. In het C.T Stadion is ook de eerste mafiose manager opgedoken, gelukkig kon men hem vastleggen op de gevoelige plaat en zijn de bewijsstukken overgebracht naar het federaal parket. Alle bewijzen zijn hieronder te bewonderen. Voila volgende week nog is richting Limburg, naar Barrier, en we geven niet af he boy’s, vol voor de drie punten.

 

V. G’vic’