''

Verslagen

Wedstrijdverslagen 2018 - 2019.

Barrier 6 - 4 KFC Krabbers

  • 20/10/2018 15:00
  • Competitie

Opstelling

Vervecken R, Geyskens K, Praets N, Ooms N, Van Meensel T, Van Cauter P, Michiels J, Mensch C,Rutten G, Sprengers D, Lemmens S

Reserven

Van den Broek J, Vandenbroeck N, De Maeyer R, Verheyden T

UITSCHUIVER BEZOEKERS, ZORGT VOOR EERSTE NEDERLAAG.

Een wat laat verslag maar Uw reporter zijn aanwezigheid was vereist in Tongeren ivm de recente gebeurtenissen.

Dus zoals de titel laat verstaan, onze eerste nederlaag is een feit en daar was weinig op aan te merken. De thuisploeg, technisch de betere, en ook meer honger hield de drie punten thuis. Iedereen was benieuwd naar wat deze match zou geven, zeker na onze laatste confrontatie afgelopen seizoen.

Maar er was weinig van blijven hangen, want er werd met geen woord over gerept bij beide ploegen. En dat is nog het beste.

Weer 15 beschikbare pionnen bij ons. Correctie, ZESTIEN man. Maar vedette Robin Van den Broek, achtte het niet nodig om zijne kabas in de koffer te steken. Grote fout he makker. Uwe kabas MOET altijd gepakt zijn en steeds speelklaar, al gaat ge naar de elfuren mis of naar het lof. (En mocht je niet weten wat lof betekent, vraag het pa Peter, die ging er vroeger ook naartoe) Dus ik zie het éénmalig door de vingers, maar ge hebt toch het verslag gehaald.

Seppe is wel wakker en profiteert van een enorme blunder van de laatste man van Barrier om ons al in de 3de minuut op een 0-1 voorsprong te schieten. De thuisploeg antwoord na 5 min met een knap schot, maar de redding van Roy mag nog knapper genoemd worden want hij ranselt de bal uit de kruising. Een kantelmoment misschien als Peter een open kans recht op de keeper trapt, deze had altijd moeten zitten eh man! Roy alweer goed na een vrijschop, laag langs de muur. Glenn met een goed blok op een vluchtschot. De gelijkmaker valt na een mooi samenspel van de thuisploeg, hier werden we wat weggespeeld 1-1. Dit bracht enkele positiewissels teweeg bij ons, maar wat later zou blijken dat de thuisploeg gewoon op hun elan zou verder gaan. Want in snel tempo volgen een drietal kansen van Barrier, met tussendoor een overhaaste poging van Niels O. De plaatselijke nr 11 krijgt dan een halve hectare ruimte en nu staat Roy machteloos, 2-1. We spelen 35 min. Jurgen met een afstandsschot, naast. Maar dat wij ook kunnen voetballen blijkt uit een mooi samenspel met Daan en Seppe, en die laatste rond knap af, 2-2. Oef we kunnen rusten met een gelijkspel, helaas driewerf helaas, want net voor rust, na en slechte dekking prikt de thuisploeg de 3-2 tegen de netten.

Kevin blijft met de rust binnen, Toon komt in. En het is Barrier die al direct gevaarlijk komen opzetten, maar Roy speelt goed mee en werkt in hoekschop. En de aanvangsfase blijft voor de thuisploeg, al dreigen wij ook even met een vrijetrap van Niels O, maar hij besluit in de muur. Rudy moet proberen de bakens te verzetten, Daan mag gaan rusten. En na nog een poging en evenzeer goede Roy, komt de thuisploeg op 4-2 als ze op rechts tot tweemaal weer een zee van ruimte krijgen. Maar er is onmiddellijk terug hoop voor ons als Niels P de thuiskeeper wat ver uit zijn kooi ziet staan en hij solliciteert met een schitterend schot voor het doelpunt van het jaar, Rudy trapt af en vanop  eigen helft 4-3. Waaaauwwwhhh.  Niels de gekwelde Mechelen supporter komt in voor Tom.

En we zijn klaar voor een triller zeker? Jawel want Rudy kopt tegen de lat en Seppe is er als de kippen bij om de 4-4 te potten. Wij voelen dat er misschien toch meer inzit, en Jurgen goed opzittend snoept de bal af maar zijn dropshot zoeft een meterke naast. Maar het is de thuisploeg die zal scoren, een voorzet van op de flank, mag vrij gemakkelijk binnengekopt  worden door een lokale speler. Yordi erop voor Peter. Er volgt een belegering van het Barrierdoel, in de hoop de gelijkmaker nog te vinden, maar op counter is het Barrier die de 6-4 eindstand aantekenen.

Hierbij zal het blijven en mogen wij met lege handen terug richting Meerhout.

Conclusie: we delven het onderspit tegen zeker geen slechte ploeg, die voor het eerst dit seizoen compleet zou zijn geweest.  We hebben door eigen fouten ook zelf meegewerkt aan dit puntenverlies, en kunnen ook de afwezigheid van enkele spelers inroepen, onze flanken zouden wat snelheid en juiste voorzetten kunnen gebruiken, en wie ik allemaal bedoel zullen het wel weten. Dus breek die vakantie maar af eh kerel, en Speedy word ook tijd dat gij wat vroeger uit Uw bed komt. Volgende week een grote test tegen een degelijke eersteklasser, voor de beker, en start van de match om 14 uur.

 

V.G.