''

Verslagen

Wedstrijdverslagen 2018 - 2019.

KFC Krabbers 1 - 1 Schijf

  • 19/01/2019 14:30
  • Competitie

Opstelling

Peeters K, Mensch C, Van Meensel T, Verheyden T, Van den Broek R, Van Cauter P, Rutten G, Michiels J, Sprengers D, Lemmens S, Mr. T

Reserven

De Maeyer R, Van den Broek J, Geyskens K, Delarbre S

THUISPLOEG KAN WEDSTRIJD MET 1-0 VOORGIFT NIET WINNEN !!

Vooraleer aan het verslag te beginnen, wil ik toch nog even stilstaan bij het overlijden van José Gijsbrechts, vrouw van medestichter en jarenlang voorzitter Clement T. José is ons op 87 jarige leeftijd ontvallen. Zij was samen met Clement één van de sterkhouders en pioniers in onze clubgeschiedenis. Zij nam de kantine voor haar dienst en was niet weg te denken in onze vroegere oergezellige kantine. Elke zaterdag was zij steeds trouw op post om na de match de dorstigen te helpen laven, en zij zal zo voor eeuwig in ons geheugen gegrift blijven. José bedankt, vanwege ons allemaal.

Dus de match nu, vooraf moest de trainer iemand teleurstellen daar er 16 spelers kwamen opdagen. Niels V was de ongelukkige. Het is altijd erg als er iemand moet afvallen, dit zal altijd een heikel punt blijven, een VRIJWILLEGE beurtrol kan daar een oplossing voor zijn, maar dan moet IEDEREEN zich dat laten welgevallen, en nadien niet komen klagen over de opstelling of dergelijke. Dus stof tot nadenken. Verleden seizoen is dit ook een paar maal gebeurt en hebben sommige spelers deze niet aangename rol op zich genomen.

Op een voortreffelijke mat, deze week nog is door groundmaster Rik gedaan begonnen we met een 1-0 voorgift want na amper 30 sec had Peter V al een hoekschop van Glenn R binnengefrommeld. 1-0.

Cisse probeert het in één tijd op een afvallende bal maar meter naast. Dan de bezoekers langs rechts, met twee door, gelukkig besluit de spits naast. En even later red  Kaj met de tip van zijn 45. Glenn met de pas, en de broer ‘van’ verliest het duel tegen de keeper die baas blijft. Daan naar Peter maar die schuift de bal naast, Daan nog is, met de perfecte pas, maar voor één van de weinige keren kan Seppe nu is niet afwerken. Er volgen nog enkele kansen via Seppe, Daan en Glenn maar telkens net niet. En op slag van rust uit het niets de 1-1, maar wel uit een duidelijk geval van buitenspel, helaas niet correct gezien door de scheids, die overigens wel een degelijke match floot, later in de match zou hij echter nog een 100% schrafschop van ons niet zien. Maar geen verwijt naar de man, we hadden kansen om het ook zonder penalty af te maken. Dus met 1-1 de rust in en efkes opwarmen, want ondanks het zonnetje was het toch bibberen. Geen vervangingen onder de rust. Peter met een schot, de keeper pakt ook Glenn kent geen succes, en een goal word afgekeurd, wegens te ver onthoud ik mij van commentaar. Op een counter brengt Kaj redding. Uit een geharrewar in de zestien van Schijf kunnen wij ook al geen voordeel putten. Stijn komt er nu in voor de broer van. Wat later komt ook de broer naar de kant voor Kevin. Stijn plaatst een vrijschop in de muur. En als Daan het hoofd zoekt van Stijn is deze misschien iets te verrast om af te werken. Ondertussen een vreemd handschrift op mijn klad, met de tekst: Wij kunnen véél beter. Ja Rik da klopt. Daan laat zijn plaats voor Rudy, en ook Seppe naar de kant, Yordi erop. Het laatste woord is aan Kaj met een redding en daarmee zit deze wedstrijd  er weer op. Wat kunnen we onthouden vandaag? Hetzelfde als regelmatig zeker, we krijgen teveel kansen die niet benut worden. Positieve is dan weer dat we dit jaar nog niet verloren. En volgende week naar de Berg, zullen we het ook niet cadeau krijgen denk ik.

Vooraleer af te sluiten nog even Jef Corstens feliciteren, of beter gezegd zijn madam, want die zijn vandaag zaterdag 52 jaar gemarrierd. Proficiat beiden.

V.G.