''

Verslagen

Wedstrijdverslagen 2018 - 2019.

KFC Krabbers 2 - 9 Barrier

  • 23/03/2019 15:00
  • Competitie

Opstelling

Peeters K, Geyskens K, Vandenbroeck N, Ooms N, Praets N, Delarbre S, Rutten G, Michiels J, Sprengers D, Lemmens S, Van Cauter P

Reserven

De Maeyer R

MET HET SCHAAMROOD OP DE WAGEN, TEGEN TIEN TEGENSTANDERS ONTSNAPT AAN DUBBELE CIJFERS !!!!!

Het was alsof deze match voorbestemd was om volledig de mist in te gaan.

Een reporter die zijn boekhouding niet op orde heeft (vierde doelpunt niet genoteerd). Een bestuurslid die aan de plein in Barrier staat en in paniek om 14.55 belt met de vraag, of er wel gesjot word.

En de toeschouwers opkomst was ook naar gelang, de buren van de Meiberg waren talrijker aanwezig dan wij.

En op de plein, fout na fout, en geen goesting-inzet-vechtlust-dovemansoren mentaliteit. Dat alles samen maakte dat ik de opmerking vandaag dikwijls heb horen vallen, moest ‘die met zijn sigaar’ dit zien, dan zou dit niet waar geweest zijn.

Enja dat is een waarheid als een koe, hij zou onmiddellijk iedereen deftig op zijn plaats gezet hebben, echt mannekes dat zou niet de beste zaterdag uit jullie carriere geweest zijn.

Ik ga proberen iets op papier te zetten, en ik zal GEEN namen noemen, maar dit is wel de laatste keer, volgende miscofluter en ik spaar niemand meer. Er zijn spelers die tot DRIEMAAL toe in de fout gingen bij een doelpunt. Één, ja zelfs twee keer, maar toch geen DRIE maal he. En iedereen zal uit zichzelf wel weten of hij bedoelt werd, soms waren het zelfs meerdere spelers die in de fout gingen bij een doelpunt. ZEVEN, ACHT en NEGEN doelpunten in de korf krijgen dat kan niet, er kan is zwaar verloren, maar niet op twee maanden tot driemaal toe.

Nog niet zo lang geleden kregen we er op een volledig seizoen en toen waren het nog meer matchen amper 13 tegen!

Dus de bezoekers een ganse wedstrijd met 10 nemen onmiddellijk het heft in handen met een verrassend schot, meter naast. Maar de openingstreffer laat toch niet lang op zich wachtten, wij laten ons poepsimpel in de wind zetten en 0-1. Hier hoorde ik sommige roepen offside, maar andere spraken dat tegen, ikzelf zag ook geen offside. De scheidsrechter van vandaag dezelfde als

verleden week, was misschien wel de beste op het veld, wederom uitstekende match gefloten. De tweede treffer laat niet lang op zich wachtten want weeral te makkelijk 0-2. Enkele minuten later toch een teken van inzet, door de Niels O en P, en Kevin, bij het afblokken van enkele bezoekende pogingen.

Even hoop bij ons, na een mooie aanval met Stijn en Peter als aanspeelpunt maar voorlangs, zat meer in. Op het kwartier een lage bal, Kaj duwt de bal in een bezoekende voet en 0-3. Nogmaals een bezoekende poging, naast. Peter voor ons, ziet zijn schot stranden op een bezoekende voet. En met een schotje van Niels heeft de Barrierkeeper niet veel moeite. Dan misverstand tussen enkele thuisspelers, maar de spits besluit in het zijnet. Eindelijk nog is een mooie degelijke aanval van ons, met opnieuw Stijn natuurlijk, en Seppe als afwerker. 1-3. Is de kentering op komst? Nogmaals Seppe hij houd zijn schot laag, en de keeper met de nodige dosis geluk voorkomt de aansluitingstreffer. Dan het moment dat ook de reporter even vergeet zijn notities bij te houden (doelpunt niet genoteerd, de fase zelf wel) Weer iemand bij ons in de fout, Kaj weert in eerste instantie nog af maar op slag van rust staat het toch 1-4.

De tweede helft starten dezelfde 11, daar enkel Rudy op de bank zit, enkele weken geleden hadden we er nog 16, en konden er jongens niet op de feuille.

Toch een moment van hoop, met een goede corner van Stijn, één van weinige met inzet, maar Jurgen ziet zijn kopbal op de lat spatten. Dit verdiende ook een doelpunt. Stijn nu zelf van buiten de zestien maar twee meter naast.

En de eerste keer dat Barrier komt dreigen is het weer prijs, 1-5.

Peter vind ook weer een vijandelijk been op zijn weg. En op de counter kan Kaj eerst nog redden maar dan toch bingo, 1-6 Phhhhfff.

Een vrije schop van Glenn, redding keeper, wij staan met drie klaar, maar nog krijgen we het leer niet binnen. Barrier nog is op de tegenaanval, Kaj red met de voet. Peter met schot hoog over. Dan een ochtend wandeling van de bezoekers, dwars door alles heen, zingt Steff Bos. 1-7.

Nu Glenn, samen met Stijn ook één met wat inzet, en Daan kan de voorzet van Glenn binnenwerken 2-7.

Seppe komt er ook nog uit, maar zijn sluw schot nipt naast, en als de bezoekers nog is in onze zestien verschijnen is het weer kastrol, 2-8, hier zou sprake zijn van een own doelpunt van Niels P. Het begint er dramatisch uit te zien, en al zeker als een bezoeker de 2-9 op het bord zet. De grootste pil van het seizoen.

Gelukkig stopt het bij deze score en blijven dubbele cijfers ons bespaart.

Ik heb vandaag echt moeten muggeziften om iets positiefs in de vorm van samenspel en kansen van onze kant te vinden.

Ik kan niet anders dan besluiten met te zeggen, mannekes zet U allemaal is voor de spiegel en haal dat eergevoel is naar boven. Dit is reeds de derde uitschuiver op korte tijd. En met deze ingesteldheid houd ik en vele andere met mij het hart al vast voor de volgende match. Ik denk dat jullie de supporters wel iets verschuldigd zijn.

V.G.