''

Verslagen

Wedstrijdverslagen 2018 - 2019.

KFC Krabbers 0 - 4 Zonnekloppers

  • 16/03/2019 15:00
  • Competitie

Opstelling

Peeters K, Van Meensel T, Mensch C, Ooms N, Verheyden T, Delarbre S, Rutten G, Michiels J, Lemmens S, Van Cauter P, Praets N

Reserven

De Maeyer R, Geyskens K, Sprengers D, Mr. T

KASSIER GROTE WINNAAR, BEZOEKERS OOK VERDIENDE WINNAAR!!

Na een geslaagde zettersprijskamp, 12 tafels was de kantine ook te klein voor de grote derby. Helaas zou er maar één ploeg ook klaar voor zijn, namelijk de bezoekers. De match begon ZONDER enkele clubiconen uit het verleden. Bij ons de Rik, op prospectie op het naaktstrand van Bredene, en de Witte bij de bezoekers, op zoek naar katvissen.

Reeds vanaf de eerste minuten was duidelijk dat de rood gele vele scherper en vinniger waren dan de thuisploeg. We werden in alle gelederen overlopen.

Een vroege vrije trap werd door Sven Stesses niet afgewerkt zoals in de heenmatch. Niels P onderschept een bal maar is te overhaast en meters naast.

En als op rechts een ons middenveld niet terugkomt komen er plots twee bezoekers met een zee van ruimte voor Kaj en is hij kansloos.

Opnieuw een vrije trap net buiten de 16, Kaj duwt over de lat. Dan een snelle counter van de bezoekers, gelukkig schot voorlangs. Kaj moet redding brengen met de voet als een bezoeker tussen twee man nog kan schieten.

Ondertussen word er nog een doelpunt van de Zonnekloppers afgekeurd voor buitenspel. Dan een prachtige lange voorzet van Stijn, aan de tweede paal Niels P, die trapt, maar had misschien beter zijn hoofd er tegen gezet.

Wij gaan nog is serieus in de fout, een spits kan alleen doorgaan, gelukkig mist hij deze open kans. Tom blijft gekwetst liggen en heeft verzorging nodig.

Wij krijgen ook een vrije trap Niels O achter de bal, zijn laag hard schot word door de keeper gered. Ook Niels P nog is met een onverzorgd schot. Tom eraf Kevin erop.

Na onze eerste goede aanval ziet Niels P zijn schot afwijken in corner.

Rusten bij een 0-1, maar het had al 0-3 kunnen staan.

De tweede helft vat aan met onze beste kans van de ganse match, maar de keeper red het zekere doelpunt, en de corner die hier op volgt krijgt Seppe ook niet tegen de touwen, opnieuw sublieme redding van de bezoekende doelman.

Seppe opnieuw maar ook nu een redding van de keeper, de corner word niet gegeven door een wederom voortreffelijke fluitende ref.

Kaj moet ook nog is redding brengen. Maar als wij de bal wegwerken in een bezoekende voet staat het 0-2.

Kaj moet nog is overtikken. Voor een heet standje zorgen wij zelf, als we via de onderkant van de lat een bal wegtrappen, bijna own-doelpunt van het jaar.

Daan komt nu voor Peter. Seppe voorbij twee man ,naar Glenn maar die kent ook geen succes. Seppe legt terug op Daan, maar zijn schot word weer door de doelman op sublieme wijze gered. Een nieuwe vrije trap, maar recht op Kaj.

Cisse naar de kant, Wouter erop. Wij worden opnieuw heel makkelijk uitgespeeld en het is 0-3. Seppe wat overhaast, of was hij verrast, maar hij krijgt de bal er ook niet in. Ook een lob Niels P gaat over.

Ons middenveld komt weer niet terug en lap de 0-4 is een feit. Het begint lachwekkend te worden. Een vrije trap van Glenn word aan de tweede paal onverzorgd overgekopt door Niels P. Daan zet voor op Jurgen, de keeper pakt klemvast. De Zonnekloppers met een pijlsnelle counter, Kaj voorkomt de vijfde treffer.

Eindelijk verlost de scheidsrechter ons uit ons lijden en fluit af.

We zullen nooit weten hoe de match zou verlopen zijn als wij na 30 sec in de tweede helft hadden kunnen gelijk maken, maar er was vandaag maar één ploeg die wilde winnen en ook verdiend won, nl de ploeg van’t stad de Zonnekloppers. De afwezigen hadden dus gelijk nu.

Rest mij niks anders meer dan de Zonnekloppers te feliciteren met de aankomende titel en hen veel succes te wensen in 1ste afdeling.

Nota fama vetus tunc erit, et gratias tibi vis pro praeterita paucos annos. Salvete.

 

Jos.