''

Verslagen

Wedstrijdverslagen 2018 - 2019.

Flurky 5 - 1 KFC Krabbers

  • 27/10/2018 14:00
  • Beker

Opstelling

/

Reserven

/

JACKY’S TACTISCH PLAN HOUD 43 MINUTEN STAND

Wegens kwetsuren, vakantie’s, afzeggingen was het puzzelen voor de trainer om een degelijk elftal tussen de lijnen te krijgen. En de teller tikte af op 13 eenheden, met een kleine kanttekening dat oa, onze super  sympathieke ordehandhaver Celle Ke, zei niet 100 % fit te zijn, maar toch er bij wilde zijn.

Het was lang geleden dat we nog is mochten afzakken naar de Flurky’s een degelijke topper in 1steafdeling, en het was een prettig weerzien voor T1 Jacky met oude bekende. En de grasmat mocht ook een compliment krijgen. Daar zitten ook goede groundmasters me dunkt.

Dus zoals gezegd moesten wij onze ploeg aanpassen aan de beschikbare spelers, weinig midden en aanvallend potentieel.

En de wedstrijd begon al in mineur voor Sander die na een goede 5 min reeds naar de kant moest met een verrekking. Zwaar teleurgesteld trok hij richting kleedkamer, toch bedankt om ons wat uit de nood te willen hebben makker. Kevin mocht vroeger dan voorzien dus als enige voorlopig bankzitter nog, opdraven, daar Celle nog onderweg was na een romantische boswandeling met zijn Kelly.

De thuisploeg krijgt de eerste kleine mogelijkheid als een lokale speler wat teveel vrijheid krijgt, Roy wel goed tussen, maar even later een dot van een kans voor Peter, maar ipv in één tijd te besluiten, controleert hij eerst de bal en van in de kleine carree trapt hij dan hoog over. Een schot van de Flurky’s word in corner geduwd. En onzuiver uitverdedigen vanwege ons leid tot een plaatselijke kans maar word naast besloten. Dan krijgen wij een vrije trap, en neem krijgen maar letterlijk want volgens iedereen  was het geen fout. Niels O houd zijn schot laag maar de keeper ranselt in corner. Tot nu klopt het plannetje volledig en met de rust in zicht is een 0-0 geen slechte uitgangspositie. Maar helaas op 2 minuten voor de rust opent de thuisploeg de score. Niet optimaal uitverdedigd en bij navraag aan Kevin, een misverstand tussen hem en Roy zijn hier de oorzaak van.

Het is geen ramp maar de rust halen met 0-0 was beter geweest. En direct in de tweede helft zijn wij niet bij de zaak als de lokale doelman lost, Flurky’s daarentegen zijn dat wel en weer vrij makkelijk dikken zij hun voorsprong uit tot 2-0. De aansluitingstreffer voor ons word dan van de lijn gehaald. Celle Ke komt nu in voor Niels VdB, hij heeft nog 25 min om de bakens te proberen te verzetten. Wij proberen toch nog ons vel duur te verkopen, en via Niels P (man van de match) en Kevin zetten wij een mooie aanval op, maar de voorzet van Kevin op Jurgen is iets te kort. En het resultaat is dat op de counter de 3-0 valt. De veer is nu wel wat gebroken maar we blijven wel proberen, maar op een nieuwe counter valt de 4-0. De thuisploeg is wel zeer productief en werken af aan bijna 100%. Dit bepaald oa het verschil ook tussen 1steen 2deafdeling. Wij worden uiteindelijk dan toch beloond, Cisse met een heerlijke vrije trap en Toon kopt knap binnen 4-1. De eerredder is verdiend. Seppe smijt voor en aan de tweede paal kopt Peter op z’n Brugs naast, al is hij er wel iets dichter bij, was toch in het zijnet. En als Roy wat ver uit zijn doel staat komt Niels P alleen tegen drie man te staan en moet hij moedeloos toekijken hoe de 5-1 eindstand tot stad komt.

Een te zwaar en overdreven verdict vind ik toch voor moedige bezoekers en ik ga aan de samenvatting van alle weken toevoegen dat nu tegen een sterke ploeg goed tot uiting komt dat onze Seppe teveel op een eiland loopt te voetballen, en wij moeten proberen om hem meer steun te bieden. Ik denk dat hij vandaag geen drie bruikbare kreeg aangespeeld.

Dus wij moeten nog wat bokkes eten om met de grote jongens mee te kunnen doen, maar ik heb er wel alle vertrouwen in. Als de afwezigen kunnen terugkomen, of desnoods enkele wintertransfers.

En nu geen bokkes, maar mosselen opt jaarlijkse mosselfeest. Ik hoop jullie sebiet te mogen begroeten. 

Ave V.G.