''

Verslagen

Wedstrijdverslagen 2019 - 2020.

Gerheide 7 - 2 KFC Krabbers

  • 05/10/2019 15:00
  • Competitie

Opstelling

De Maeyer R, Van Meensel T, Mensch C, Ooms N, Delarbre S, Rutten G, Michiels J, Lemmens S, Verheyden J, Praets N, Vanderstukken C

Reserven

Van Cauter P

PIJNLIJK AAN DE OGEN VOLGENS DE OUDE GARDE.

Amper 12 opkomende éénheden voor de verplaatsing naar promovendus Gerheide. De spoeling word dun. Daarom ook dat manusje vanalles good old Rudy die Abdel maar weer is van stal werd gehaald. En hij zou samen met nog iemand een voldoende krijgen. Ja ondanks de 7 tegengoals viel aan zijn prestatie weinig op te merken, het hadden er zelfs nog meer kunnen zijn. Hij hield ons weer menige keer recht. Reeds na 2 min moet hij een bal vanonder de lat halen. Een counter van Ceke en Stijn kan dan weer niet afgerond worden. Het volgende gevaar komt van de thuisploeg, Tom tegen 2 man en patat 1-0. Geen 1 zonder 2, en na een ochtendwandeling of moet ik zeggen a walk in the park is het 2-0. We zijn nog maar 5 min ver he!!!!

En in tegenstelling tot de thuisploeg schuiven wij niet snel en ver genoeg op, zeker niet bij eigen balbezit. Een inworp Stijn die goed word doorgekopt, maar niemand aan de 2de paal. Stijn met een schot, recht op de keeper. Een schot van de thuisploeg waait naast. Ceke brengt laag voor, maar weer niemand gevolgd. Een gevaarlijke voorzet word door Niels in corner geduwd. Na een toch wel makkelijk doorsteekpas hangt nummer 3 tegen de touwen. De thuisploeg weer heel makkelijk tussen onze linies, maar Rudy staat wel attent te keepen. Als Ceke zijn man uitkapt red de doelman zijn geplaatst schot. Dan is er wel iemand van ons aan de tweede paal, Kevin, helaas heeft hij zijn lengte niet mee om binnen te koppen. Glenn R geeft ons dan wat hoop door de 3-1 te potten. Ceke met een goede voorzet, maar Seppe verliest het duel met de keeper. Zijn schot iets later is dan weer te hoog. Rudy dikt zijn saves alweer aan, en met een machtige reflex duwt hij alweer een gemaakt doelpunt uit zijn kooi. Dit doet hij nog is dunnekes over met een voetveeg, maar tegen de rebound heeft hij geen verhaal, 4-1. Match gespeeld zeker?

Bij de rust blijft de in de opwarming reeds gekwetste Glenn R in de kleedkamer en Peter komt in. Meteen is ook ons reservemateriaal opgebruikt. Mede doordat Jurgen in laatste instatie forfait geeft met een schouderblessure.

De thuisploeg gaat op het elan van de eerste helft door en weten enkele kansen te versieren, maar Rudy brengt alweer redding. Maar in een oogwenk

staat het eerst 5-1 en in één moeite ook 6-1. We keken en we keken, schrijnend.

Gerheide krijgt zelfs medelijden met ons en besluiten een open kans te missen.

Toch nog een sporadische uitval vanwege ons met Seppe en Cisse, deze laatste ziet zijn goed geplaatste bal in corner gewerkt. Gerheide komt nog maar is alleen voor onze portier, nu moet hij zich wel gewonnen geven. Hij is nu ook Dieu niet. Seppe legt aan met links, maar naast. Ook zijn volgende poging word niet beloond, de keeper heeft ook een prachtige save in huis, en uit de corner hierop maakt Seppe het wel af, 7-2.

Seppe word dan nog is door Peter afgezonderd, maar ook weer goede tussenkomst van de lokale keeper. Hiermee hebben we het gehad en verlost de scheids ons uit ons lijden.

Reeds voor de match verbazing bij de supporters over de opstelling. Niels P op de stopper, Niels O ervoor. Ja ik zie ook liever het omgekeerde, ik vind ook dat Niels P dan veel gevaarlijker uit de hoek kan komen. Maar de stuurlui en de wal zeker? De match samenvatten? Oke, maar ik kan weinig positieve punten vinden. Wij waren vandaag te statisch, te gelaten, wandelend, gebrek aan karakter. En ik ben nog mild, grote Rik sprak ook van karakterloze bezoekers verdiend de boot in. We zullen het nog maar is met de mantel der liefde bedekken zeker en hopen dat we onze miscoflutter voor dit seizoen gehad hebben. Volgende week de leider op bezoek, gaan die ons opnieuw doen lijden? Hopelijk niet he jongens, zet zaterdag is orde op zaken AUB, PLEASE !!!!

 

V.G. Aspe