''

Verslagen

Wedstrijdverslagen 2019 - 2020.

KFC Krabbers 0 - 9 Hemelboys

  • 14/12/2019 14:30
  • Competitie

Opstelling

Peeters K, Hanzen G, Ooms N, Verheyden T, Vandenbroeck N, Mensch C, Rutten G, Sprengers D, Mariƫn L, Praets N, Lemmens S

Reserven

Geyskens K, Van den Broek R, Delarbre S, De Wit N

VERNEDERD IN EIGEN STADION 0-9 !!!!!

Na de destrateuze eerste helft van verleden week, maar de fenomenale comeback in de tweede, waren de verwachtingen toch hoog bij de supporters. Helaas, dromen zijn inderdaad bedrog.

Na serieus mistasten bij ons in de verdediging, een compleet vrijstaande bezoeker ( dat is fout twee bij dezelfde fase) heeft de bezoeker maar in te leggen 0-1.

Een minuut later schot Hemelboy’s, 30 cm naast. Een snelle pas door het centrum van Niels P, maar Seppe krijgt het leer niet goed onder controle.

Iets later opnieuw Seppe, maar recht op de keeper zijn vuisten. Uit enkele meters buitenspel puren de bezoekers de 0 - 2. Geen slecht woord over de scheids, de man was waarschijnlijk één van de beste mannen op het veld. Gelukkig levert weerom slecht dekkingswerk van ons de bezoekers geen goal op. Niels O ziet de keeper een een gemaakt doelpunt  uit zijn kooi ranselen. Het begint nu wel te rammelen langs alle kanten bij ons, en het is een zift, de bezoekers lopen erdoor waar ze willen. Bij ons geen aansluiting verdediging-middellijn, iedereen loopt uit positie we winnen praktisch geen duels. Dus tot hier het verslag, ik kan ook de moed niet meer opbrengen om deze slachting enigszins te vergoelijken, of weer ter geven, en wees maar zeker dat mijn hart nu bloed he mannekes, en dat meen ik.

Dus 0-3

0 – 4

0 – 5, en we spelen nog maar 30 minuten!!!

0 – 6

Rustand.

Onze voorzitter gaat verhaal halen in de kleedkamer en krijgt de wind van voor, alstublieft zeg mannen, als de waarheid al niet mag gezegd worden!! De schaamte moest eraf druipen, jullie moesten tot in jullie kleinste teen gekrengt zijn in jullie trots. Ik weet het is niet meer van deze tijd, maar moest vader Clement dit geweest zijn, ik vermoed dat dit niet zo zou afgelopen zijn, godverdoeme nee, dat zou echt niet goed zijn afgelopen, geloof mij.

Niels V en Daan S blijven in de kleedkamer en Niels D en Kevin G mogen aan de tweede helft beginnen.

Na amper 2 min heeft deze laatste al een gele kaart vast, normaal zou ik mij dan opjagen hier kan ik enkel zeggen, als zijn medespelers in de eerste helft ook wat van zijn karakter hadden gehad, stond deze tussenstand niet op het bord.

0 – 7

0 – 8

Glenn H en Niels O worden vervangen door Robin V en Stijn D, al had deze laatste wellicht spijt dat hij niet verder aan zijn renovatie had gewerkt.

0 – 9

Einde “wedstrijd”?

Een samenvatting? Awel ja. En degene die in hun pik gebeten zullen zijn door deze samenvatting, beter gezegd de WAARHEID, sorry, maar ga voor de spiegel staan en kijk. Dit zijn dus niet alleen mijn woorden maar van ALLE supporters, EX-spelers enz. Ale de supporters die nog gebleven waren, want met de rust hadden er al enkele het voor bekeken gehouden. We kregen dus de zwaarste thuisnederlaag in ons 52 jarig bestaan. En we mogen ons nog gelukkig prijzen dat de Hemelboy’s een vijftal open kansen lieten liggen. We kwamen overal twee stappen te laat, ik zag maar bij enkele spelers wat inzet en vechtlust, ik noem geen namen, degene wie ik bedoel zullen het zelf wel weten. Het hing dus met haken ogen aan mekaar gisteren, ondanks  dat we voor de match nochtans zeiden, dit is één van de sterkste teams dat we kunnen zetten. Dat wil dus zeggen dat degene die aan de match begonnen, goede spelers zijn! Waarom het er op de plein niet uitkwam? Ik weet het niet, maar feit is wel, we krijgen op twee thuiswedstrijden ZESTIEN potten in onze korf. Dat moet toch tot nadenken stemmen, of niet? Ja ik weet het, voetbal is maar een spelleke, en bijzaak, maar men speelt toch om te winnen en niet om belachelijk gemaakt of vernederd te worden. En als het nu de eerste keer was, zulk een afstraffing, sorry, maar we hebben er dit seizoen al een paar gehad he, we zullen wel met het meeste tegen doelpunten uit de reeks zitten nu zeker? Tergelijk zeg ik sorry tegen de tegenstrever van vandaag voor dit abnormale verslag, en wens ik hun proficiat te wensen met deze  overwinning. Ik ga het hier bij laten denk ik. Niets positiefs dan, jawel. Een zettersprijskamp met tien tafels, hulp van enkele spelers Niels P, de Van den Broek brothers, Mensch brothers, de webmaster Stijn D.

Volgende week tegen de leider, god be with us.

En niet vergeten ook even de fotos bij het “verslag” te bekijken met bijgevoegde tekst.

Oja Hans Boeckx Beton, voel U geroepen, you know what I mean.

 

Een zeer ontgoocheld reporteke,