''

Verslagen

Wedstrijdverslagen 2019 - 2020.

KFC Krabbers 1 - 4 Horst

  • 25/01/2020 14:30
  • Competitie

Opstelling

De Maeyer R, Praets N, Hanzen G, Thys W, Delarbre S, Mensch C, Ooms N, Rutten G, De Wit N, Lemmens S, Rens S

Reserven

Geyskens K, Van den Broek J, Geerts T

“ONDERWEGZIJNDE” SCHEIDS WAARSCHIJNLIJK MEE AAN DE BASIS VAN DRAAK VAN WEDSTRIJD.

Ja een vermiste scheids, Cel vermiste personen is op de hoogte, zal wel aan het concentratieverlies bij de onze gelegen hebben. Er waren 15 eenheden beschikbaar, dus werd dezelfde ploeg opgesteld van de afgelopen twee weken. Het geloof in nieuwe winst zat er dus in. Helaas het liep anders. Om 14,00 nog geen scheids aanwezig dus de nodige telefoons, de voorzitter had dan de scheids of diens opdrachtgever aan de lijn, en de scheids zou onderweg zijn. Om 14,30 nog geen fluitenier te bekennen, dus de normale procedure, bezoekers mogen een scheidsrechter aanduiden. Zij hadden iemand bij die de zondagmatchen floot, deze werd in afwachting van de officieele scheids de mat opgestuurd. Dus met een half uur retard beginnen we eraan. En ik hoef niemand uit te leggen dat dit niet hetzelfde is als met een scheids door de bond afgevaardigd. Ik mag zeggen dat ik refs veel met open doekjes vermeld in het verslag, maar nu ben ik even niet zo happy. Dus voor mijn part mogen de bondsinstanties die mijnheer zeker is aan de oren trekken. Ja het is een ondankbare job, en we hebben geen overschot aan refs, maar ik vind toch dat ook zij hun job – hobby een beetje serieus mogen nemen, wat de MEESTE ook wel doen. Voila dit moest me even van het hart. En de nederlaag van vandaag in de schoenen van de gelegenheids ref steken is te goedkoop, en we mogen blij zijn dat hij deze taak wilde overnemen, enja er was een fase waar over te discussieren valt.

Met vertraging werd de match dan gestart in een sfeerloos stadion. Na 2 min eerste dreiging van Horst, ze brengen voor van op de doellijn maar niemand kon bij de voorzet. Glenn R met de voorzet, Seppe mist zijn kopbal deels. Al na 10 min een eerste vervanging bij ons, Senne last van een blessure word vervangen door Kevin, die zich goed van zijn verdedigende taak zou kwijten, maar ook enkele positiewissels hield deze vervanging in. Glenn R dribbelt zich vrij, zijn schot iets te hoog. De volgende bezoekende aanval is wel prijs, een schuin laag schot, Rudy plat, maar de bal botst  en binnen, misschien was dit wel te pakken, al vond ik hier ons niet stevig genoeg verdedigen. 0–1 dus en we zijn op achtervolgen aangewezen. Dan die betwiste fase, Seppe werd neergetrokken in de zestien, ik stond er ver af maar dacht dat ook gezien te hebben, net als vele geel blauwen, maar de scheids dicht op de fase, beweerde dat er niets aan de hand was. Ik smijt geen steen maar zeg gewoon wat ik zag en wat ik hoorde, wie er het bij het rechte eind had laat ik in het midden. Een vrije trap Horst paar meter naast. Seppe van dichtbij maar goed verdedigd Horst. Na een inworp van Stijn gaat de bezoekende keeper  in de fout, helaas kunnen wij niet profiteren hiervan. Beide ploegen hebben elk nog een kans maar deze gaat voor allebei naast of over.

Na een korte rustpauze beginnen wij met dezelfde 11. De eerste kans is voor de bezoekers als Jo Geerinckx drie man in de wind zet, maar Rudy met een voetveeg red, op de rebound heeft hij ook een goede save in huis. Uit een goede voorzet van Niels D puren wij enkel een hoekschop, die door Niels O word over gekopt.

Veel dichterbij komen we met een perfecte vrije trap van Stijn, Seppe kopt door, maar Niels P treft de paal, deze aanval verdiende meer. Een volgende vrije trap word door Glenn H in de muur geplaatst, slordig getrapt he Glenn. Ook de bezoekers komen gevaarlijk opzetten maar missen van heel dichtbij. Niels D solo, maar zijn schot sterft in het zijnet. Glenn H laat zijn plaats nu aan nieuwe aanwinst Tom Geerts. En dan duikt het dekkingsspook plots weer op, aan de tweede paal een Qautro aan Horstspelers die volledig vrij stonden, mannekes hoe kon dit, en jawel kabas 0-2. Vlak hierop een zeer prachtig schot van Niels P maar een al evenzeer knappe redding van de bezoekende portier. Stijn naar de kant, Jordy V mee in de spits. Dat het ook niet echt meezit bewijst de poging van Niels D, de keeper weert maar half af, maar krijgt het leer via de paal met een gelukje terug in zijn handen. Op een tegenprik van Horst is het wel prijs, die mannen zijn stilaan naar 100% afwerking aan het zoeken, bijna elke maal als ze gevaarlijk zijn is het prijs. Een eerredder is ons toch gegund als Glenn R van dichtbij toch kan binnenprikken wanneer de keeper een eerder schot lost. Aan de overkant Rudy nu goed tussen en in corner geduwd. Glenn R is bij zijn volgende poging iets te overhaast, wat Horst niet doet bij hun aanval en lap 1-4. Een corner voor ons word door Niels D overgewerkt, meteen ook het einde van de wedstrijd, dus geen 9 op 9 helaas.

 

Te zware verliescijfers voor een wedstrijd die er geen was. Twee evenwichtige ploegen bakken er weinig van.

Tweemaal de paal, niet gefloten penalty, en scheidsrechter die niet kwam opdagen oorzaak van te zware nederlaag.

Rik

 

Titel; geef Seppe steun.

We moeten dringend afstappen van 1 mans voorhoede, spits onbereikbaar en loopt verloren in overmacht van verdedigers.

Zwaar ontgoochelde supporterskern na twee wedstrijden op inzet en geloof in eigen kunnen, was het vandaag huilen met de pet op en niet alleen van de kou.

Er stond geen ploeg op het veld, iedereen liep uit positie, enz enz.

 

Rik

 

Ik denk dat dit wel in de buurt komt van de samenvatting, zeker geval Seppe, dus kan ik mij focussen op een ander héééél groot probleem, nl het aangevraagde ontslag van mede CEO van de catering Jef Corstens.

Ik wil dit echt wel ter harte nemen beste Jef, maar het spreekwoord dat zegt dat iedereen kan gemist worden gaat in Uw geval niet op! Wat zouden de Krabbers zijn zonder Uw deskundige leiding? Marita die na een spijtige val met een voet in het gips ligt zou U ook nooit kunnen missen net zoals wij. Bij deze, Marita spoedig beterschap he meiske. Dus Jef wij zullen op Uw aanvraag de papiermolen in gang zetten voor Uw ontslag, maar zoals éénieder weet de administratieve molen draait traag. Normaal gaat daar 7 a 8 jaar over, maar ik heb een spoedprocedure gestart en hoop op een positief resultaat ten vroegste over een viertal jaren. Een tegemoetkomend gebaar willen wij zeker stellen bij monde van wat extra snipperdagen.

Jef nog even volhouden, we doen wat we kunnen. En hierbij spreken wij nogmaals onze dank uit voor U belangeloze inzet voor onze club, mercie Jef.

V.G.

Aspe