''

Verslagen

Wedstrijdverslagen 2019 - 2020.

KFC Krabbers 4 - 4 Vloedbeemden

  • 08/02/2020 14:30
  • Competitie

Opstelling

Mensch W, Praets N, Verheyden T, Geyskens K, Vandenbroeck N, Rutten G, Mensch C, Ooms N, Van den Broek R, De Maeyer R, Lemmens S

Reserven

Van den Broek J, De Wit N, Geerts T

KAPITEIN SEPPE VOET IN ALLE DOELPUNTEN !!!

Vandaag ook weer enkele afwezigen wegen allerlei redenen, dus weer puzzelwerk.

En dat is geen cadeau tegen een ploeg waar wij het regelmatig niet makkelijk tegen hebben, dat word al na 20 sec bewezen als Vloedbeemden voorbrengt vanop de doellijn, Jorga zit op de lage voorzet nog met een hand tussen, Kevin werkt dan in hoekschop. Dit kan tellen als waarschuwing. Een één-tweetje tussen Niels V en Seppe maar hij kan net niet afwerken. Na een 20 tal minuten word een bezoeker foutief gestuit in de zestien, de bal verdwijnt echter toch in doel, maar een uitstekende scheids had reeds gefloten en dus strafschop. Deze word onhoudbaar binnen getrapt en 0-1. We moeten even bekomen, en als even later de bezoekers door het centrum komen, staat Jorga  pal. Na een diepe bal is daar Seppe, hij werkt heel kalm af en de bordjes opnieuw gelijk, 1-1. De bezoekers blijven zeer gevaarlijk, en Robin V met de perfecte sliding. Maar wanneer Toon verrast word door een opzittende spits staan de bezoekers opnieuw op voorsprong 1-2. Een weggevertje vanwege ons, maar er zullen er nog volgen. Gelukkig is Jorga wel bij de zaak als wij blijven hangen-staan, maar hij houd ons weer overeind met een prachtsafe. Jorga samen met Seppe de sterkhouders vandaag zou later blijken. En voor de tweede maal brengt Seppe de bordjes in evenwicht wanneer hij ideaal word aangespeeld, 2-2. Een koude douche iets later na een verdedigende flater, ondanks verwoede pogingen van Niels P om de fout van zijn ploegmaat recht te zetten, 2-3. Was wel prachtig afgewerkt door de bezoekende speler, en onhoudbaar voor Jorga. Enkele minuten nadien is Jorga alweer de reddende engel. Maar dan Kevin die stond te slapen, of wat, ik weet het niet en baf 2-4, moet erg zijn voor de blood relatives. We komen voor de rust nog éénmaal goed weg als Vloedbeemden niet kan profiteren van weer niet optimaal verdedigen.

Bij de rust dubbele wissel, Rudy laat zijn plaats aan Tom G, en Kevin word uit zijn lijden verlost door Niels D.

We zijn nog maar een tweetal minuten bezig als alweer Seppe, na prima werk van Niels D word aangespeeld, en Seppe de 3-4 net, Moet plezant zijn voor vader Jacky denk ik!!!!! Met zijn kopbal heeft Seppe nu iets minder geluk deze gaat over.

Met een vrije trap, niet eens zo gevaarlijk heeft de bezoekende keeper toch wat last.

Ook de bezoekers blijven dreigen, maar van dichtbij missen zij op hun beurt. Niels D goed ingevallen, pakt uit met een ver schot, en dat gaat nochtans niet zo ver naast. De groenhemden ook nog met een poging, maar Jorga kan het leer uit zijn kooi divieren, en word er door ons nu goed uitverdedigd. Robin naar de kant voor broer Jordy. Op een tegenaanval prima verdedigend werk van Niels P, was broodnodig. En wanneer Seppe op weg is naar een zeker doelpunt, word ook hij foutief gepakt en strafschop. Glenn R kwijt zich uitstekend van zijn taak en 4-4. Simply the best stond reeds klaar en hiermee krijgt ook Seppe zijn eerbetoon zoals ik hem al voor het nemen van de strafschop toe riep. Met een vrije trap randje zestien kent Glenn dan weer geen succes. De laatste kans is voor Niels O, maar zijn plaatsbal word door de boomlange keeper nog net met de hand uit zijn kooi gewerkt.

Hiermee valt het doek over deze wedstrijd en is het tweede gelijkspel op rij een feit.

Samenvatten zal ik maar bewust kort houden en niet teveel in detail gaan, kwestie om mijn eigen wat te beschermen. Goede leiding gezien. Wij toonden ons bij momenten goed weerbaar, en konden rekenen op spelers die de steken van ploegmaats opraapte. Maar vandaag weer weggeef doelpunten gezien. Wegens  afzeggingen  moesten wij weer schuiven en aanpassen. Achteraan vandaag was het soms zoeken en zou er wat meer moeten gecorrigeerd worden onderling, en of bijgestuurd. Ik wil nog wel de spelers complimenteren voor hun inzet geloof in een goede afloop. Ik ga het hierbij laten en houd de scherpste en pijndoende commentaar wijselijk voor mijn eigen en interfamiliar.

Laatste punt toch nog, verleden week zou een doelpunt van Seppe foutief toe gekend zijn aan de Witte; Seppe sorry hiervoor, maar hier ben ik deels afgegaan op influisteren van oa onze voorzitter en enkele andere.

Vrijdag staat er een uitje gepland, dat ik aanwezig zal zijn weet ik nog steeds niet, moet nog wat peinzen. Zaterdag bekermatch tegen Donk.

 

Jos.