''

Verslagen

Wedstrijdverslagen 2019 - 2020.

KFC Krabbers 4 - 2 Sparta Blauw-Wit

  • 26/10/2019 14:00
  • Beker

Opstelling

De Maeyer R, Van Cauter P, Mensch C, Ooms N, Mariƫn L, Rutten G, Delarbre S, Lemmens S, Verheyden J, Praets N, Vandenbroeck N

Reserven

Van den Broek R, Van den Broek J, Geyskens K

VERDIENDE BEKERWINST EN KASKRAKER TEGEN DONK IN HET VERSCHIET.

Sterreporter te laat op de afspraak wegens  werkzaamheden. Ex-verslaggever op rust springt in, in de aanvangsfase. Wat er met de rijdende disco is gebeurt weet ik ook niet. Kaj afwezig, afgemeld. Abdel weer reddende engel. Nieuwe aankoop maakt direct zijn debuut. Gelijk opgaande beginfasefase, met twee aanvallende ploegen. 8ste miniuut voorzet Glenn, Seppe wringt de aangeboden kans de nek om, los voor doel maar wel scherpe hoek. 10de minuut, hier isem, hier isem, de Gé. Tot zover Grote Rik zijn bijdrage, bedankt Rik !

In min 12 krijgt Seppe opnieuw een open kans, helaas lukt het nu ook niet om de score te openen. Dan Cisse, dit seizoen zeer sterk bezig, met een wegdraaiend schot, maar de keeper pareert met knappe redding, en in de daarop volgende corner kopt Seppe over. Ook de bezoekers tonen zich, maar Rudy slaat het schot uit zijn doel met een sportweekendsave. Jo schuift mee in, maar de doelman schermt zijn kleine hoek goed af. Stijn nu, maar zijn voorzet of schot, voorlangs. Rusten bij een brilscore. Dan word de reporter opnieuw weggeroepen voor een tel, en neemt Rik opnieuw even over. Seppe tekent voor de 1-0. En direct hierop, besluit hij naast. Seppe zeer aktief weeral, zal misschien te maken hebben met de nieuwe aanwinst naast hem. Penalty voor de bezoekers, Abdel te ver uit zijn doel, deze word feillos omgezet door Blauw-Wit. Voila we zijn terug. Fout op Peter, de scheids wacht even op balvoordeel, maar fluit dan toch, Glenn kegelt met een hard schot de muur omver. Hier even tijd voor de leiding, was al even geleden dat er nog over de scheidsrechter werd verslagen, de man van vandaag was de Collina van de lage landen, en wij mochten hem nog niet dikwijls verwelkomen. Vandaag verlaat hij de groene mat met een 10 op 10!! Ik zou 12 willen geven maar dan laten ze hem misschien niet meer in tweede fluiten. Stijn kent ook geen succes, de keeper zit er goed tussen. Glenn nog niet 100 % genezen word vervangen door Kevin. Niels O goed verdedigd nu, en Blauw Wit mist nu een open kans. Iets later komen ze toch op voorsprong als Peter in de fout gaat, 1-2. Ook wij mogen vanop de stip proberen, de keeper maakt een duwfout op de Witte, en Niels P zorgt voor de 2-2. Wissel tussen de  Mechelenboy’s , de Kakker eraf voor Robin. En deze laatste krijgt tot tweemaal toe de kans maar hij kent pech in de afwerking. Een prachtige aanval die begint bij Niels P, diepe bal op Stijn, perfecte voorzet op Seppe, spijtig maar zijn kopbal gaat over. Toch zee knappe aanval!

En nu gaat het snel, een ontketende Witte brengt voor, de in eerste instantie nog goed verdedigende bezoekers, hebben geen verhaal tegen de ook ontketende Seppe, en hij maakt zijn tweede van de dag, en we staan op 3-2. Onmisbare pion deze kerel, zowel op als naast de plein!

De Witte word nu gewisseld voor Yordi , van een debuut gesproken van eerst genoemde.

Wij kunnen ook op de counter spelen, dat bewijzen Seppe en Robin, maar de keeper red evenzeer mooi. De bezoekers wagen hun kans vanop afstand het leer gaat maar een 30 cm over. Cisse neemt bal in één tijd op de slof, maar het kanon staat net niet scherp genoeg. Dan is er nog die geniale trap van Robin, en hij poeiert de 4-2 binnen, en de netten trillen nog als Collina af fluit, 4-2.

Hiermee stoten wij dus een ronde verder in de beker, en wacht de kassier een mooie affice in de volgende bekermatch. Een kort resumé van deze match.

Een verdiende overwinning in een sportieve hoogstaande wedstrijd tussen twee ploegen die openlijk kozen voor de aanval en atraktief voetbal brachten. Veel goede inzet, en mooie combinaties vanwege de geel-blauwe.

V.G Aspe