''

Verslagen

Wedstrijdverslagen 2019 - 2020.

KFC Krabbers 4 - 4 Sparta Blauw-Wit

  • 03/10/2020 15:00
  • Competitie

Opstelling

NVT

Reserven

NVT

PARELTJES VAN DOELPUNTEN EN WERELDGOAL VAN MERRETSE KAKKER NIET VOLDOENDE VOOR DE DRIE PUNTEN!

Onze eerste thuismatch van de competitie 2019-2020, deel 2 voelde vreemd aan, in een kil leeg stadion wegens beperkt aantal toegestane toeschouwers. Blauw-wit uit het verre Lommel was tegenstrever van dienst, en alweer een top scheids zou alles in goede banen leiden. Het wedstrijdblad was ook voldoende gevuld, dus we kunnen op zoek naar de drie punten. Het zou bij één puntje blijven.

Het is Glenn R die reeds vroeg in de wedstrijd de 1-0 enig mooi in de bovenhoek krult. Pareltje nummer één. Lang kunnen we niet genieten want na ong 10 minuten staat het reeds 1-1. Maar de alomtegenwoordige Glenn heeft weer iets moois in gedachte, een vrije trap draait hij enig mooi langs de muur in de beneden hoek, parel twee en 2-1.

Ook Daan, Danny voor de vrienden gaat zijn kans maar zijn lage schuiver nipt naast.

Stijn D scherp als een mes, hij is er dichterbij, de bal streelt de dwarsligger.

Een solo van de Witte met zijn linker maar ook maar nipt naast. Op het half uur, een mooie uitgesponnen aanval met de Witte die voorzet, maar Niels P wat te overhaast naast.

Glenn H achter een vrije trap, maar over. Even alle hens aan dek bij een gevaarlijke counter van de bezoekers, gelukkig zonder gevolgen voor ons.

We naderen stilaan de rust als Kevin op de huid word gezeten, hij speelt op aangeven van zijn keeper terug maar veel te slordig, en zo komen er plots drie aanvallers voor de kooi, en tis prijs, 2-2! Opmerking hierbij, had Uw eerste gedacht gedaan, ge stond in feite tegen 4 aanvallers, wat moete dan doen? Bal buiten begot. Een gerenomeerd trainer uit eerste klasse zei ooit, soms moet je de bal is uit het stadion durven keilen, en dat had hier moeten gebeuren!! Maar de 2-2 staat op het bord.

Even later een voorzetschot van Blauw-Wit dat op de lat valt.

En net voor rusten een goede verdedigende aktie van de Witte. We gaan de rust in dus met een gelijkspel, wat misschien ook de juiste weergave was van het spel na een redelijk evenwichtige helft, tijd dus voor een coronaveilig pintje.

Dezelfde elf starten aan de tweede helft, en wij zijn net als in de eerste helft die voor het eerste gevaar tekenen, maar een zeker doelpunt van de Witte word met een evenzeer mooie redding voorkomen door de keeper. Vijf minuten later werken wij een bal slecht weg, en een bezoeker krijgt de 2-3 zomaar cadeau.

Aangekondigde dubbele vervanging bij ons, Kevin en Niels P eraf voor Robin en Seppe.

Zij zien direct pareltje nummer drie vallen, Glenn R met een corner, perfect op het hoofd van Jurgen en die kopt mooi overhoeks de 3-3 binnen.

En als Robin V een afgeweerde eerste poging van ons, enig mooi in één tijd hoog in het dak van het doel knalt, mag men gewag maken van een soort wereldgoal van een Merretse kakker. Onze keeper heeft dan weer een knappe redding in huis en voorkomt de gelijkmaker.

Den Danny mag nu naar de kant, en mag terugblikken op een gave prestatie, Jordy is coming up.

Nog een poging van de Witte word nu geblokt. Maar een vrije trap van bijna op de zijlijn schiet alles en iedereen voorbij, voor zover ik kon zien en aan de tweede paal binnen, 4-4.

Dan missen de bezoekers een in feite open kans, en mogen we de voetbalgoden danken.

Het laatste woord is voor Glenn R, maar deze maal staat zijn vizier een meter te hoog, het blijft dus bij deze 4-4 stand, want de scheids maakt er een einde aan.

Wat concluderen wij? Dat een gelijkspel misschien de juiste weergave is van deze wedstrijd, maar ook dat we in het zelfde bedje ziek blijven en de doelpunten te gul blijven weggeven.

Ook word er in de tweede helft bij sommige nogal is op de adem getrapt, al wil ik dit, met de corona mizerie nog met de mantel der liefde bedekken. Ik heb enkele gave prestaties gezien, namen noemen gaan we niet doen, maar ze zullen het verslag wel gehaald hebben vermoed ik, en ook weer afhakingen om dubieuze redenen, sorry boy’s, jullie weten, dat is niet in Géke zijn kraam eh. Ik zou het oplossen op mijn manier volgende week!!!

Er resten ons nu nog twee matchen, te beginnen met de verplaatsing naar de Berg en een thuismatch tegen Stort Sport,

 

Gegroet V.G.