''

Verslagen

Wedstrijdverslagen 2019 - 2020.

Den Berg 6 - 3 KFC Krabbers

  • 10/10/2020 15:00
  • Competitie

Opstelling

NVT

Reserven

NVT

EN VOLGENDE WEEK NOG ZWAARDERE MATCH VOLGENS PETER V, DIE TEGENSTANDER STAAT NOG HOGER IN KLASSERING !!

Ik kan dit enkel volmondig  beamen, dus vandaag zal ik werken met zwarte galgenhumor. Ik ga mij gewoon aan de KEIHARDE feiten houden, dat mag wel na steeds  maar zalvende en pamperende verslaggeving. Ik kan waarschijnlijk ook bezig zijn aan mijn laatste of voorlaatste verslag. Het doet mij véél te véél pijn om telkens weer elke zaterdag naar verzachtende omstandigheden te zoeken. Ik weet ook wel dat voetbal maar bijzaak is, maar om altijd maar weer rugby uitslagen te zien verschijnen, nee dat doet mijn hart teveel pijn. Ik heb ooit een weddenschap verloren die mij redelijk wat eurokes koste, gewoon omdat ik in het begin van het seizoen met iemand wedde over het aantal doelpunten dat we zouden tegen krijgen. Ik ben die grandioos verloren omdat we er AMPER 13, DERTIEN binnenkregen op één seizoen met MEER matchen dan nu. Awel nu is er een match geweest dat we die bijna op 90min in de chacos kregen. Deze uitslagen zijn in de meer dan 50 jarige clubgeschiedenis NOOIT voorgevallen.

Na een slechte nacht, en nu met een beklemmend gevoel in de borstkas ga ik een allerlaatste poging doen om er toch nog iets van te maken, en dat is niks overdreven van dat beklemmend gevoel, kan ook komen van die krop in de keel, want geel-blauwe kleuren zitten bij mij diep, geloof mij,  héél erg diep!!!!!!!!

De Berg profiteert bijna onmiddellijk als wij slecht in de dekking staan, slim tussendoor van de thuisploeg, gelukkig stuit het schot tegen de paal en krijgt Rudy het leer in zijn handen. Rudy zou zich vandaag niets te verwijten hebben!

Seppe word nu de diepte ingestuurd, helaas neemt hij de verkeerde beslissing, om de boomlange keeper te willen lobben, laag was hier de betere oplossing geweest misschien. Seppe nu mooi weer bedient door Toon, maar goede redding van de keeper, in de herneming is Seppe nu wel succesvol, 0-1.

Amper 30 sec later is alles te herdoen na alweer dekkingsfout op rechts en 1-1.

Maar ook op links kunnen we dat, en lap 2-1, op enkele minuten.

We zijn niet geleerd want nog maar is minuut later opnieuw hetzelfde liedje, Rudy brengt redding, Als konijnen zouden dekken gelijk wij, helaas de beestjes waren uitgestorven. Toon door, maar een verdediger zit goed op en in corner. Seppe vind op zijn beurt nu het kader niet. Dan een gedwongen wissel, en niet één van de minste, één der sterkhouders Glenneke Rutten moet naar de kant, en feestvarken Robin Limoncello komt er in, Gelukkige he kakker. Hanzen met een lange vrije trap die voor verwarring zorgt in de lokale defensie maar wij benutten het niet. Toon op zijn beurt nog is, maar te zwak. Robin met een prachtpas op Seppe die word twijfelachtig teruggefloten voor offside, was gene eh. Een nieuwe lange bal na vrije trap van Glenn  zorgt opnieuw voor gevaar, maar we doen er niets mee. Wanneer de plaatselijke keeper dan over de bal trapt straffen wij het niet af, maar de lokale portier zet in de herneming wel zijn fout recht en red knap. De laatste poging van ons via Toon strand op een plaatselijke verdediger. We hadden dus de eerste helft met winst moeten afsluiten in plaats van met een achterstand. Dezelfde 11 voor de tweede helft.

We zijn nog maar net eraan begonnen en sommige nog met slaapogen? Ik weet het niet maar we leggen de lokalen geen strobreed in de weg en 3-1.

Niels P ziet de lange doelman zijn poging onder de lat uithalen. En de counter levert opnieuw gevaar op. Toon naar de kant, Niels V erop. Het valt mij wederom op, dat wanneer wij in de aanval trekken dat dit maar met 1 of 2 man is, te weinig aansluiting vanuit het middenveld, als men dan de rood-witte ziet, dat is een stormram, bij ons zijn het speldeprikjes! Niels V gaat dan in de fout en de 4-1 plakt tegen netten.

We hebben nog een 20 min als Glenn H (die niet op zijn beste plaats was geposteerd vandaag) zijn plaats gekwetst moet laten aan maatje Kevin. De thuisploeg die waarschijnlijk wat medelijden krijgen met ons, helpen een handje met een owngoal, voor de 4-2. Maar ze zetten dat direct recht, ondanks een eerste redding van Rudy, bij de herneming is hij kansloos, 5-2. Niels D naar de kant, voor Jordi V, nog eentje van de limoncelloboy’s. Hij bedient wel vrijwel onmiddellijk Seppe, maar Seppe recht op de keeper. Rudy met een goede safe als Niels V zijn man alleen laat. Jordy met de vrije trap, onze “vuurtorens” mee naar voor, en het is Kevin die op enkele cm na de bal tegen het net kopt, helaas voor hem gaat zijn eerste van het seizoen nipt voorlangs.

Rudy met een goede redding op een schuin schot. Maar op een gezondheidswandeling doorheen ons middenveld en verdediging, van een rood witte heeft hij geen verhaal.

Twee minuten later zet Kevin zijn flater van verleden week recht, met een correcte tackle. Seppe toch nog met een mooie inspanning, naar een ook al even mooie inspanning van den Danny, en dit levert de eindstand van 6-3 op.

We scoren soms moeilijk, blijven cadeaukes geven, missen training bij sommige, al het overige staat her en der in het verslag. Ik weet uit goede bron dat Hans Boeckx Beton toch zou overwegen om de rode trainersband te omgorden. Hans doet het evenzeer pijn als hij weer maar is een monsterscore krijgt doorgestuurd van mij. We zullen is rond de tafel gaan zitten hieromtrent. Hanske, er zijn maar 22 matchen, en er zal wel een oplossing te vinden zijn voor Uw commerce. Dus neemt het nog is in overweging AUB !!

Ook aan groundmaster numero UNO, Ludo Lenaers alias Grote Rik,  de spelers zouden U graag terug zien in Uw functie, overweeg dit ook is AUB.

 

Voila, dus op één na het laatste of voorlaatste verslag???  Its up to the players

 

Jos.