''

Verslagen

Wedstrijdverslagen 2021 - 2022.

KFC Krabbers 0 - 3 G.S.K.

  • 18/09/2021 15:00
  • Competitie

Opstelling

Roy, Hanzen, Praets, Seppe, Cisse, Jurgen, Rutten, Sander, Kabi, Dante, De Wit

Reserven

Abdel BenKader

Krabbers - G.S.K. 0 - 3

Als plaatsvervangend tijdelijk verslaggever, moet ik vooraf een spoedig herstel toewensen aan onze sterreporter Jos Geyskens.

De wedstrijd:

Na een afwachtende start langs beide kanten is het Glenn die in de 8e minuut na enige druk de onderkant van de lat treft. Dit had een heel andere wending aan de wedstrijd kunnen geven, maar helaas. Op minuut 30 was het Sander die randje grote backline een onnodige duwfout begaat en penalty voor Gsk. Deze wordt onhoudbaar voor Roy omgezet en de 0-1 was een feit.

Tot dan verliep de wedstrijd evenwichtig en mooi om naar te kijken. Men zag wel dat de bezoekers over enkele stevige ervaren spelers beschikte en iets meer voetballend vermogen in huis hadden. Ook misten wij Seppe constant mee in de voorlijn want hij moest aantreden in een meer verdedigende rol. Spijtig. 40e minuut, Gsk speler alleen voor doel, maar super man Roy redt met de voet. 44e minuut de ref laat verder spelen na een overduidelijk buitenspel van een bezoekende speler maar Roy lost het weer op met een knappe redding.

Halftijd en conclusie; een iets gretiger Gsk en wij teveel met de lange bal.

50e minuut Niels krijgt de bal bij ontzetten slecht op de slof en een own goal 0-2. Weer een domper na twee weggeefdoelpunten. 62e minuut, Seppe mee opgerukt kopt keihard maar centimeters naast. Keeper stond erbij maar keek ernaar. Minuten later nogmaals een mooi opgebouwde aanval van Gsk via enkele tussenstations maar het schot wordt dit keer door Roy met de voet ontzet. 71e minuut Seppe die meer dan zijn kilometers doet maar voor de tweede keer gaat zijn kopbal net naast, ge moet maar pech hebben. 78e minuut, onze nieuwe donkere aanwinst mocht vrij koppend zijn kans wagen maar ook de Gsk goalie heeft een Courtois redding in petto. Doeme toch, we krijgen de bal niet tegen de netten. 82e minuut er komt een soort van eindoffensief van de onzen met alles op alles en de keeper kan een vrijschop van Hansen nog net uit de bovenhoek tippen. Een minuut later zelfde scenario aan de overkant, maar ook doelman Roy doet het zijn collega achterna. En zoals vaak gebeurt, schoren ook nu de bezoekers de 0-3 op tegenaanval.

In de laatste minuut wordt ons nog een overduidelijke penalty ontzegd, wanneer een Gsk verdediger die op de grond ligt, en de bal opzichtelijk met de arm ontzet. Kortom we verdienden meer, maar een efficienter Gsk nam de drie punten mee naar Gompel.

Nu hopelijk enkele basispionnen terug zijn van de costa en andere evenementen zal het wel lukken zeker. Zaterdag is het bij Schijf te doen, allen naar Retie.

Rik