''

Verslagen

Wedstrijdverslagen 2021 - 2022.

KFC Krabbers 2 - 3 Vloedbeemden

  • 16/10/2021 15:00
  • Competitie

Opstelling

Roy - Cisse - Niels P - Glenn (80’ Kevin) - Jurgen (75’ Jordi) - Kabi - Rutten - Daan - Dante (75’ Dieter) - Seppe - Yannick (45’Sabi)

Reserven

Dieter - Jordi - Kevin - Sabi

Fel betwiste wedstrijd met verdiende winnaar.

De verwachtingen voor vandaag stonden strak gespannen, want de drie punten worden stilaan een must. Nochtans werd het weer een ontgoocheling. Het eerste kwartier waren wij de betere ploeg met de meeste overtuiging, maar lang duurde het niet want Vloedbeemden besefte dat ze uit een ander vaatje zouden moeten tappen. 10’ Niels Praets met een verre pas richting Yannick en die werkt ijzig kalm af. 1-0. Het antwoord van de bezoekers bleef echter niet lang uit. Na een mooi uitgespeelde aanval werd doelman Roy gelobd maar Niels Praets had nog al de tijd om de bal voor de lijn weg te trappen. 20’ Seppe komt afgezonderd voor doel na een voorzet van Yannick maar hij trapt overhaast over doel. Hier zat meer in. 30’ Roy moet uitpakken met een super redding maar dat is nu eenmaal zijn kenmerk. Twee minuten later weer de bezoekers met een aanval maar ook hun spits mist onbegrijpelijk de aansluiting voor een leeg doel, de hoek was wel moeilijk. 34’ de scheids maakt waarschijnlijk zoals gebruikelijk maar menselijk zijn eerste flater. Na meters buitenspel laat hij gewoon verder spelen en wie laat zo een geschenk liggen? 1-1. Dat de nieuwe buitenspel regel voor nogal wat commotie zorgt kunnen wij wekelijks aanschouwen. Het is nog erger dan vroeger toen nog met linesman werd gespeeld. Maar deze goal was er echt een in geschenk verpakking met strik en al. Opdoffer voor de onzen en Vloedbeemden maakte hiervan gebruik om een tandje bij te steken. 36’ aanval bezoekers, mooie steekbal langs de zijlijn en de gemeten voorzet wordt aan de 2de paal binnen gekopt. 1-2. We waren hiervan nog niet bekomen of de 1-3 was al een feit. Het moet gezegd dat de bezoekers in die periode de beter voetballende ploeg waren. Wij vonden slecht de vrijstaande man. Vooral onze voorlijn werd amper gevonden. Onze achterlijn vergat te dikwijls op te schuiven zodat het middenveld moeilijk de combinatie kon aangaan met de voorspelers. Seppe, toch wel onze spits vinden we te vaak terug op de flanken en daardoor missen wij de automatismen om de bal richting centrale spits te spelen. Denk aan Lukaku Seppe. Duels aangaan in de backline. 40’ bezoekers met een ver afstandsschot en Roy die enkele meters voor zijn doel stond werd kundig gelobd. 1-3. Kunnen we dit nog recht zetten?

Half tijd.

50’ keeper Roy torpedeert een aanvaller en ook hier komen we goed weg. Hier had de bal gerust op de stip gemogen. 52’ eindelijk toch weer Seppe die zijn “wekelijks” goaltje meepikt. 2-3. Toch hij weer. 57’ kopbal Dieter maar net naast het doel. 60’ ook Kabi vandaag spelend in een meer aanvallende functie, treft onderkant lat. Bij de bezoekers geraakte de swung er ook wat uit en wij kwamen meer in de match, want het kon nog allemaal. Toch blijft het spannend en langs beide kanten worden nog enkele wenkende kansen de nek omgewrongen. Vloedbeemden wordt in de laatste minuten nog een duidelijke penalty ontzegd nadat Kevin de haagscheer bovenhaalde. Ook dit keer zonder verder gevolg, enkel het protest van de bezoekers was het resultaat. Zaterdag krijgen wij thuis de Flurky’s op bezoek, de leider uit 1e afdeling, dit voor de beker van de Kempen. Opgelet aanvang van de wedstrijd om 14u.

Wat gaat dat geven?

Ludo