''

Verslagen

Wedstrijdverslagen 2021 - 2022.

Olympic Mol 5 - 3 KFC Krabbers

  • 30/10/2021 13:00
  • Competitie

Opstelling

Abdel, Cisse, Niels De Wit, Glenn Rutten, Jurgen, Daan, Dante, Seppe, Sabi, Hanzen, Dieter

Reserven

Jordi

11 (elf) afzeggingen nekken moedige bezoekers.

Ik kan niet anders dan de vele afwezigen de rug toedraaien. Dit is niet meer normaal, waarvan sommige met een meer dan twijfelachtig allooi. Club liefde? Een dikke pluim voor de toch nog 12 echte Krabbers die aanwezig waren en eerlijk, deze nederlaag verdienden wij niet. Dit beaamden alle supporters die wel opgedaagd waren en zich vele vragen stelden. We moeten natuurlijk wel de hand in eigen boezem steken voor een ongelooflijk aantal gemiste reuze kansen. Reeds voor de tweede keer dit seizoen maken we dit mee. Remember Sparta Blauw Wit.

Hier de feiten; 10’ Dante door op links recht op de keeper af maar onbesuisd over (kans nr 1) 11’zwaar schot van Seppe maar recht op de doelman (2) de thuisploeg tot op minuut 35 met 10 man kwam gans die tijd amper over de half lijn. Ze werden gewoon weggespeeld en mochten dank u jezeke zeggen. 15’ terug Seppe nog eens alleen voor doel maar dit keer veel te hoog.(3) We dachten toen nog het kan niet altijd kermis zijn. 17’ weer een kans ditmaal Dante maar die doet het Seppe na (4) 20’ Dante nog eens met een reuze kans maar veel te zwak afgewerkt een makkie voor de keeper(5) 25’Seppe gelanceerd en weer alleen op doel af maar dit keer trapt hij net naast (6) allemaal pech zeker? 27’ Schot Daan dit maal wel tussen de palen maar de keeper zweeft de bal uit het doel. (7) 28’ kopbal Seppe na hoekschop net over (8) eindelijk valt er toch een goal op minuut 42. Seppe natuurlijk en dit keer na zware coaching van de supporters kalm afgewerkt 0-1. Maar de eerste kans voor de thuisploeg volgt onmiddellijk. 43’ olympic met een zeldzame aanval maar de poging wordt met wat geluk gered door Abdel die vandaag nog eens het doel in moest wegens afwezigheid van onze keeper. 44’ het koude stortbad komt eraan en was te verwachten, de 1-1 komt er na een halve verdediging te hebben opgerold. Veel te simpel weggegeven. 45’ Seppe nog eens alleen voor doel maar dit keer te zacht en recht op de keeper. (9) Faalangst heeft zich meester gemaakt van de voorlijn, anders kan ik al deze gemiste kansen niet noemen. 46’ Nog erger, de volgende keer dat de thuisploeg over de helft komt staat de 2-1 genoteerd. Twee kansen en twee goals. Is dit magie? Of zijn de onze behekst? 47’ Nog niet gedaan met de kansen voor de Krabbers Dante mist ook nog eens na vrij van kortbij te mogen afdrukken maar ook hoog over doel (10) Niet te geloven, diegenen die dit lezen geloven hun ogen niet en denken dat ik fantaseer.

Half tijd met tranen in de ogen en moeten winnen om toch wat aansluiting te krijgen en van de laatste plaats weg te komen. De risico’s worden nu groter en de thuisploeg met meer en meer vertrouwen. De 2-2 moet ik ergens gemist hebben door waarschijnlijk teveel met mijn handen voor mijn ogen gestaan te hebben van onbegrip. Sorry voor de maker ervan maar ik dacht de Seppe. Plots staat hier wel de 3-2 op mijn blad, dit na enig geklungel achteraan. Ik durf nog amper te kijken wat zich hier allemaal afspeelt. Ongeloof is mijn deel. Dan de finale, want enig scheidsrechtelijk mistasten komt er nu aan. Eerst keurt de brave man tot dan toe goed bezig, een zuivere goal af wegens onmogelijk buitenspel. 85’ minuut was dat. 1 minuut later Seppe dan toch met de 3-3 volledig uit de kluts tussen een overtal aan verdedigers. Halen we dan toch spijts een tiental gemiste kansen toch nog 1 punt? Evenwel weer een hoofdrol voor de scheids, die geeft op minuut 93 juist buiten de backline een vrijschop voor een ingebeelde vrijschop en die wordt onhoudbaar mooi binnengetrapt 4-3. Protest alom minutenlang maar natuurlijk zonder gevolg. En het drama eindigt nog niet, het wordt nog 5-3 na tegenaanval nadat wij achteraan de deur volledig hadden opengezet om alles op alles te zetten. Resultaat; gemiste kansen bij de vleet, afwezigen een heel elftal, twee cadeaus van de ref, en een wedstrijd vol onbegrip die mijn petje te boven gaat. Zelden gezien. Hoe kon dit?