''

Verslagen

Wedstrijdverslagen 2021 - 2022.

KFC Krabbers 3 - 9 Flurky

  • 25/10/2021 14:00
  • Beker

Opstelling

De Smedt S, Praets N, Hanzen G, Mensch C, Delarbre S, Michiels J, Rutten G, De Wit N, Kabi, Lemmens S, Sprengers D

Reserven

Raymaekers D, Sabi, Ooms N, Michiels D

Vandaag mede door de omstandigheden een zware nederlaag

Vandaag kunnen wij niet anders dan het hoofd te buigen en stilstaan bij het overlijden van onze clubgenoot Jos Geyskens. Dankbaar als wij zijn wat hij voor onze club Kfc Krabbers heeft betekent. Er was nog zoveel te doen. Alles is nu anders zonder Jos. Een bijzonder leven van een bijzonder mens kent hier zijn einde. Spijtig. Een voetbalwedstrijd spelen en een verslag opmaken blijkt voor ieder een moeilijke taak te zijn. Aangeslagen als wij waren. De wedstrijd begon met 1 minuut stilte. We konden het niet opbrengen om alles te geven om er een echte wedstrijd van te maken.

Een verre poging na 10’ van Jurgen vanop 40 meter was het eerste feit. Veel verder zouden we de eerste 45’ niet geraken. Flurky was gewoon de betere ploeg. De 0-1 kwam er op minuut 15 na een tik tik aanval en hun gevaarlijke spits deed ons gans de wedstrijd afzien. Zo lopen er niet veel rond. 20’ en 0-2 weer iedereen uitgeschakeld en heel simpel binnengetrapt. Nauwelijks iemand iets in de weg gelegd. 24’ zelfde scenario en 0-3, wat gaat dit nog worden? Ons eerste echte wapenfeit noteer ik op de 30e minuut, mooie Krabbers aanval, voorzet Niels Dewit maar Seppe alleen op weg naar doel maar hij wordt nog te zwaar aangepakt om te kunnen scoren. 35’ en 0-4 heel simpel allemaal, en weer uitgespeeld door hun spits. Het moet gezegd Flurky maakte wel dankbaar gebruik van de geboden ruimte langs de flanken. 40’ 0-5 zonder woorden. 43’ 0-6 de doelpunten vallen nu zo snel dat ik amper kan volgen met noteren hoe ze tot stand kwamen. 45’ vrijschop Flurky juist buiten de backline en zelfs dan wordt er gescoord. Onhoudbaar gaat de bal in de winkelhaak. Onze gelegenheidsdoelman treft in al deze fases geen verwijt. En de 0-7 is een feit. Rusten dan maar en nog meer bezinnen.

De tweede helft deden we beter mee en werd het toch stilaan een wedstrijd. We moesten toch iets bewijzen. 47’ hier komen wij! Niels Praets doet wat hij van Flurky gezien en ervaren had, ook hij nu met een slalom en de 1-7 staat genoteerd. De eer is gered durft men nogal eens te zeggen. Het spel gaat nu meer op en neer en het was zelfs wachten tot de 63’ vooraleer de 1-8 tot stand kwam. Na een snelle flankaanval, de zoveelste, en die mannen laten niets liggen. Ons antwoord bleef echter niet lang uit en weer Niels Praets met zijn tweede van de dag na een verre vrijschop die hij ook mooi in de kram legt. 2-8 78’ eindelijk Seppe eens alleen voor doel maar deze mooie kans wordt gemist. 82e minuut 2-9 na toch wel duidelijk voorafgaand buitenspel. 89’ en dat we zelfs tegen Flurky drie doelpunten kunnen scoren is weinigen gegund denk ik. Het is Glenn Rutten die de 3-9 vast legt na een mooi getrapte hoekschop.

Conclusie; vandaag mede door de omstandigheden een zware nederlaag